Pret 470.00 lei

Kit-ul Cavalo Forte de la Haskell este un set complet de produse pentru ingrijirea parului, concepute pentru a oferi o protectie si o regenerare intensa a firului de par.

Pachet, Cavalo Forte, Haskell Cosmeticos ( sampon 1000ml + Balsam 1000ml + Masca 900 g + balsam 150ml + tratament 35ml + ser 35ml)

Kit-ul include urmatoarele produse:

1. Samponul Cavalo Forte – 1 L: Acest sampon cu formula speciala, bogata in biotina, pantenol si aminoacizi, curata delicat si hraneste parul, ajutandu-l sa devina mai puternic si mai sanatos.

2. Balsamul Cavalo Forte – 1 L: Acest balsam cu formula bogata in biotina si pantenol ajuta la hidratarea si protejarea parului, oferindu-i o stralucire sanatoasa si o textura mai fina.

3. Masca Cavalo Forte – 900 g: Aceasta masca cu formula intensa, bogata in biotina, pantenol, aminoacizi si keratina, ajuta la repararea si regenerarea firului de par, lasandu-l mai puternic, mai hidratat si mai stralucitor.

4. Balsam fara clatire Cavalo Forte – 150 g: Acest balsam fara clatire cu formula speciala, bogata in biotina, pantenol si keratina, ajuta la protejarea si fortifierea firului de par, oferindu-i o textura mai fina si o stralucire sanatoasa.

5. Tratament fortifiant Cavalo Forte – 35 ml: Acest tratament cu formula intensa, bogata in biotina, pantenol si aminoacizi, ajuta la hidratarea si regenerarea firului de par, oferindu-i o textura mai fina si o stralucire sanatoasa.

6. Ser de sigilare a varfurilor Cavalo Forte – 35 ml: Acest ser cu formula speciala, bogata in biotina, pantenol si aminoacizi, ajuta la protejarea si regenerarea varfurilor uscate si deteriorate ale parului, oferindu-le o hidratare intensa si o protectie impotriva ruperii si despicarii.

Toate produsele din acest kit sunt concepute pentru a oferi o ingrijire completa si intensa a parului, ajutandu-l sa devina mai puternic, mai hidratat si mai stralucitor, precum si pentru a preveni si trata problemele de rupere, cadere si deteriorare a parului.

Utilizarea regulata a acestor produse poate ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii parului si la imbunatatirea aspectului general al acestuia.

Cantitate: 3120 ml.

Brand: Haskell Cosmeticos