Livrare estimata: 2-5 zile

Garantie: 24 luni

Rate fara dobanda

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Rapido ROW41494DWMCE-S, Spalare 14 kg, Uscare 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, WiFi, Motor Inverter, Mix power system, Steam, Alb

MOTOR INVERTER

Spre deosebire de motoarele traditionale, piesele motorului Inverter functioneaza in camp electromagnetic evitand astfel uzura provocata de frecarea mecanica si garantand astfel o fiabilitate marita.

Motorul Inverter iti aduce mai multe beneficii: iti permite sa economisesti energia electrica, reduce nivelul de zgomot si are parametrii tehnici mai buni care permit o durata mai mare de utilizare.

FUNCTIA KILO DETECTOR

Functia Kilo Detector te va ajuta sa optimizezi timpul de spalare. Introduci cantitatea de rufe in cuva si functia Kilo Detector iti va regla cantitatea de apa necesara si va stabili durata programului de spalare (in functie de cantitatea de rufe si tipul de tesatura). Kilo Detector este functia care te ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor.

PROGRAMUL HYGIENE

Ofera cea mai buna combinatie posibila intre temperatura inalta, timpul necesar si actiunea de spalare pentru a garanta putere de igienizare maxima impotriva bacteriilor. Recomandat pentru rufele din bumbac, acest program spala la o temperatura de 600 C si are performante maxime.

PANOUL DE COMANDA

Masina de spalat Candy Rapido are panoul de comanda, cu butoane touch, pozitionate pe partea superioara a hubloului. Este ergonomic si usor de utilizat.

DISPLAY DIGITAL

Display-ul va afisa in permanenta timpul de spalare ramas pana la terminarea programului de spalare selectat, durata de spalare, turatia, temperatura de spalare, tipul de program selectat, durata de uscare, optiunile selectate si gradul de murdarire In timpul desfasurarii programului de spalare ales, timpul de spalare se poate modifica in functie de greutatea si de compozitia incarcaturii.

CUVA DE INOX

Designul special al cuvei din otel inoxidabil si al paletelor din interiorul cuvei asigura spalarea eficienta si protectia sporita a hainelor.


SELECTARE GRAD DE MURDARIRE


Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de murdarire al rufelor pe care le introduci in masina de spalat. Prin selectarea gradului de murdarire iti asiguri o spalare impecabila. Masina iti propune timpi diferiti de spalare, asigurand la finalul ciclului de spalare rufe perfect curate in cel mai scurt timp posibil.

3 PROGRAME ECO – RAPIDE, EFICIENTE SI CARE ECONOMISESC ENERGIA

Economiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp. Cu aceste 3 optiuni poti spala, la o temperatura de 30 C, orice tip de material intr-un timp foarte scurt. Utilizeaza butonul “programe rapide” pentru a alege unul dintre cei 3 timpi disponibili – 14’; 30’ sau 44’. Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.