Vas tajine marocan, Uno Casa, oala din fonta emailata, 30 cm, pre-asezonata, 3.5L, cu capac conic din ceramica, rosu

Condimenteza cinele festive cu vasul de gatit cu inspiratie marocana

DIN CUPTOR DIRECT PE MASĂ

Oala tagine marocană Uno Casa este suficient de atractivă pentru a fi folosită ca o piesă centrală uimitoare pe masă atunci când se organizează petreceri. De asemenea, menține mâncarea caldă, astfel încât mâncarea ta va fi gata de servit imediat ce sosesc oaspeții tăi!

DESIGN TRADIȚIONAL

Uno Casa Tagine a fost proiectat având în vedere vasele de gătit tradiționale marocane. Conform tradiției, capacul conic recirculează umezeala în interiorul oalei. Acest lucru previne uscarea alimentelor, chiar și cu lichid minim!

GĂTIRE CU ÎNTREȚINERE MICĂ

Interiorul email negru satinat necesită minima asezonare, deoarece va absorbi uleiurile folosite la gătit, creând în timp o suprafață natural antiaderentă. Acest lucru face curățarea și întreținerea super ușoare, deoarece nu este nevoie să le asezonați în mod regulat, așa cum o faceți cu vasele standard din fontă.

GĂTITI ORIUNDE ȘI PE ORICE

Un tajin poate fi folosit pe plite cu gaz, electrice, cu inductie, ceramice sau în cuptor. Poate fi folosit chiar și pe foc! Este construit din materiale de înaltă calitate și poate rezista la temperaturi de până la 260°C.

DURABIL, ROBUST ȘI CHIAR ARATĂ MINUNAT

Suprafața emailată este durabilă și rezistentă la zgârieturi sau ciobire și nu se va oxida sau rugini. Cu întreținere minimă, oala tagine va arăta uimitor în anii următori!