Ceaun olandez de camping din fonta, Uno Casa, pre-asezonat, capac 30 cm, picioruse inaltatoare, 6 l, set ridicator de capac & geanta de transport incluse

Cel mai bun ceaun olandez pentru Camping

PERFECT PENTRU CAMPING

Realizate din fontă de înaltă calitate, oalele de camping Uno Casa din fontă sunt rezistente la temperaturi ridicate și ușor de utilizat, curățat și întreținut – această oală este perfectă pentru excursiile de camping fără complicații!

PRE-ASEZONAT ȘI GATA DE UTILIZARE

Oala Uno Casa de camping din fontă este pre-asezonată. Asta înseamnă că oala olandeză de camping va fi gata de utilizat, fără a fi necesară nicio tratare sau pregătire! După ce o achiziționați, singurul lucru la care trebuie să vă gândiți este: “Ce să gătesc într-o oală olandeză?” Și chiar și asta are un răspuns simplu; “Orice și Totul!

IDEALĂ PENTRU O VARIEATE DE STILURI DE GĂTIT ȘI MÂNCĂRURI

Utilizați aceast ceaun de camping pentru a prăji, a găti un grătar, a coace sau chiar a coace pe un foc de tabără confortabil. Sau folosiți-o acasă în cuptor. Nu va trebui niciodată să vă întrebați cum să gătiți într-o oală olandeză din fontă; este una dintre cele mai simple modalități de gătit!

CONSTRUCȚIE SOLIDĂ ȘI REZISTENTĂ

Aceste oale olandeze rezistente au distribuție uniformă a căldurii și pot fi utilizate la temperaturi de până la 370°C pe un foc deschis sau acoperite cu cărbuni fierbinți. Chiar și dacă scăpați această oală, nu se va sparge. Datorită fontei solide, aceste oale sunt atât de puternice și rezistente încât ar putea dura o viață întreagă. Familii le transmit din generație în generație!

TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU A GĂTI LA CAMPING

Oala noastră de camping din fontă vine complet echipată cu tot ce aveți nevoie pentru gătit într-o excursie de camping. Chiar și capacul polivalent este util. Poate fi folosit ca suport, placă fierbinte sau chiar tigaie!