Difuzor Aromaterapie cu Uleiuri Esențiale, 3D LED și Umidificator si Lampă cu Lumină Ambientală – Crează un Spațiu de Relaxare și Confort

Caracteristici:
Aromaterapie și Umidificare: Difuzorul combină beneficiile aromaterapiei cu cele ale umidificării aerului, creând un mediu relaxant și revigorant în orice încăpere.
Uleiuri Esențiale Naturale: Poate fi folosit cu uleiuri esențiale 100% naturale pentru a adăuga arome plăcute și benefice în aerul din jur.
Iluminare Ambientală Avansată: Tehnologia 3D LED oferă o gamă variată de culori și modele de iluminare, creând o atmosferă relaxantă și reconfortantă.
Timer Integrat: Dispune de funcții de temporizare pentru a putea seta perioade de funcționare predefinite, astfel încât să se potrivească nevoilor și preferințelor individuale.
Design Elegant și Compact: Aspectul modern și compact al difuzorului se integrează perfect în orice decor și ocupă puțin spațiu.

Difuzor aromaterapie cu uleiuri esentiale, sticla, 3D LED, umidificator

Beneficii:
Relaxare și Stare de Bine: Crează un spațiu personal de relaxare și reconectare, cu aromele delicate și iluminarea ambientală caldă.
Umidificare Eficientă: Umidifică aerul din încăpere, ajutând la menținerea unei umidități optime și la ameliorarea disconfortului respirator.
Aromaterapie Personalizată: Folosește uleiuri esențiale preferate pentru a-ți personaliza experiența de aromaterapie și a te bucura de beneficiile lor terapeutice.
Somn Odihnitor: Contribuie la un somn odihnitor și de calitate, cu aromele liniștitoare și iluminarea ambientală relaxantă.
Funcționare Versatilă: Poate fi utilizat acasă, la birou sau în spațiile de relaxare pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în orice moment.
Transformă orice încăpere într-un sanctuar de relaxare și confort cu difuzorul de aromaterapie cu uleiuri esențiale, tehnologie 3D LED și umidificator. Alege să te bucuri de beneficiile aromaterapiei și ale iluminării ambientale pentru o viață mai echilibrată și mai fericită.

Specificatii:
LED-uri: Tehnologie 3D LED pentru iluminare ambientală atrăgătoare și relaxantă.
Funcții: Umidificare aer, Difuzare uleiuri esențiale, Lumină ambientală.
Material: Plastic/Sticla
Frecventa: 2.4MHz
Putere: 12W
Capacitate: 120ml
Parfum: 35ml/h
Zgomot: <35db
Timer: 1h/2h/3h/ON
Pentru incaperi de: 10-30m patrati