Aparat de spalat cu presiune, 48V, cu putere 300W, 3 jeturi, accesorii si cutie transport incluse, alb

Motor imbunatatit din cupru pur
Masina noastra de curatare fara fir de inalta presiune este echipata cu un supermotor nou imbunatatit, realizat din sarma de cupru pur, presiunea maxima de lucru este de 22 bar. Forta este mai puternica, presiunea apei este mai mare si apa este eliberata mai repede, ceea ce se poate spala cu usurinta in murdaria uscata pe termen lung cu aer si petele incapatanate.

Aplicabil pentru mai multe scenarii
Cu aceasta masina de curatat cu inalta presiune puteti spala diferite lucruri ajustand diferite presiuni ale apei. Poate fi folosit pentru a curata drumuri noroioase, vehicule, flori de gradina, spalatorii si, de asemenea, pentru curatarea animalelor de companie.

Aparat de spalat cu presiune, 48V, cu putere 300W, 3 jeturi, accesorii si cutie transport incluseInstructiuni
Cand utilizati pentru prima data aparatul de curatare cu inalta presiune, trebuie sa puneti aparatul cu susul in jos, sa turnati apa in furtunul de alimentare cu apa si sa il lasati sa curga. Auziti tocaitul sau inchideti furtunul direct la robinet si deschideti robinetul. Acest lucru se intampla pentru a hidrata interiorul, astfel incat aparatul de curatat cu inalta presiune sa functioneze corect.

Design portabil si de inalta calitate
Designul fara fir, usor si compact poate fi luat oriunde. Furtunul de 200 de inci cu un cos filtrant poate filtra eficient si profund contaminantii, particulele, frunzele reziduale, noroiul etc. si poate proteja mai bine masina noastra. In plus, oferim si o duza cu recipient cu agent de curatare care poate fi folosita pentru curatarea zilnica. Spuma rapida, spuma fina si uniforma, pur si simplu spalati masina.

Specificatii:
Tip alimentare Acumulator de 12000mAh
Culoare Negru
Putere 300 W
Presiune maxima 6 MPa
Debit maxim 300 l/h