• calitate superioara
  • gama variata de produse
  • acoperire perfecta
  • ten impecabil

Pudra de fata

Cum se foloseste pudra de fata

Pudra de fata este un produs esential pentru un machiaj perfect. Aceasta indeplineste un rol foarte important in mentinerea aspectului impecabil al tenului, si anume fixarea machiajului. Pudra contribuie la absorbtia sebumului produs de piele, motiv pentru care unele persoane o aplica doar in zonele care se ingrasa mai repede. O pudra buna nu permite aparitia urmelor lucioase si inestetice pe ten, acesta pastrandu-si aspectul neted si mat pentru intreaga zi.

Pudra mai contribuie la uniformizarea nuantei tenului, dar si la diminuarea porilor. Persoanele care au porii vizibili folosesc adesea pudra de fata, dupa ce au aplicat fondul de ten.

Pudra de ten este disponibila in mai multe tonuri si se alege in functie de culoarea tenului. Exista si pudre translucide usor nuantate care nu incarca atat de mult tenul. Acestea au o formula usoara si acopera micile imperfectiuni ale tenului, oferindu-i un aspect neted si luminos.

Pudra se aplica pe ten in cantitate mica, folosind o pensula din par natural. Inainte de aplicare, pensula se scutura pentru a fi indepartat excesul de produs. Atunci cand este folosita in cantitate prea mare, pudra poate incarca tenul, conferindu-i un aspect imbatranit. De asemenea, ea poate accentua ridurile, daca este aplicata in mod incorect.