• cel mai bun raport calitate/pret
  • calitate garantata
  • gama diversa de produse
  • hidratare extrema

Produse de machiaj pentru buze

Pentru un look de invidiat, nu uita niciodata de ingrijirea corespunzatoare a buzelor! La fel ca restul tenului, buzele au nevoie de o atentie adecvata si de hidratare pentru a fi prevenita uscarea lor. Folosind produsele cosmetice potrivite pentru ingrijirea si machiajul buzelor, acestea vor arata mereu impecabil.

Daca pentru ingrijirea buzelor este suficient un gomaj care sa inlature pielea moarta si un balsam care sa asigure hidratarea acestora, nu la fel stau lucrurile in ceea ce priveste make-up-ul pentru buze. Rujurile, gloss-urile si creioanele de buze sunt printre cele mai folosite produse care asigura machiajul buzelor.  Varietatea acestor produse ne ofera posibilitatea de a alege ceea ce ne place sau ni se potriveste cel mai mult.

Daca preferi rujurile, este important sa stii ca si aici exista optiuni, bineinteles, in afara de nuantele diverse. Este vorba despre textura si finish-ul acestora – mata sau lucioasa/cremoasa.

Indiferent ca optezi pentru rujurile mate sau pentru cele lucioase, buzele tale vor beneficia de o hidratare corespunzatoare, datorita ingredientelor de inalta calitate pe care le contin produsele profesionale de la Cupio.

Pentru un plus de expresivitate poti alege luciurile de buze cu uscare rapida, disponibile in nuante stralucitoare si usor de aplicat. Nu uita nici de conturul buzelor care poate fi realizat cu usurinta folosind creioanele disponibile in culori variate.