Reducere 6%

Pret 182.00 lei

Pachet Nutritiv pentru Par Uscat sau Fragil – Keune Care Vital Nutrition: Sampon 300 ml, Masca 200 ml, Spray 200 ml

Pachet Nutritiv pentru Par Uscat sau Fragil – Keune Care Vital Nutrition: Sampon 300 ml, Masca 200 ml, Spray 200 ml:

Sampon Nutritiv Par Uscat sau Fragil – Keune Care Vital Nutrition Shampoo 300 ml: sampon delicat ce hraneste firul de par si reface nivelul de hidratare al acestuia.
Ingredient: proteine specifice si provitamina B5 care ajuta la regenerarea firului de par si echilibreaza balanta hidrica a scalpului
Aplicare: se aplica pe parul umed si se maseaza usor. Se clateste foarte bine.
Efect: hidrateaza intens, parul devine matasos, stralucitor si usor de pieptanat.

Masca Nutritiva Par Uscat sau Fragil – Keune Care Vital Nutrition Mask 200 ml: masca nutritiva imbogatita cu complexul Keravis, agentii de hidratare fiind introdusi in firul de par, redand elasticitatea.
Ingrediente: micro-proteine din grau ce penetreaza in profunzime firul de par ce ajuta la refacerea structurii interne; Keravis Complex cu rolul de a fortifica firul de par atat la suprafata cat si la interior si ce confera volum si corp parului.
Aplicare: Aplicati produsul pe parul umed si curat. Masati produsul in par si foarte usor pe scalp. Timp de actionare: 5 minute. Apoi clatiti cu apa din abundenta.
Efect: par sanatos si plin de forta, rezistent si cu volum, usor de pieptanat.

Spray Nutritiv cu Proteine Par Uscat – Keune Care Vital Nutrition Protein Spray 200 ml: formula speciala, ce nu necesita clatire, creat pentru protectia fibrei capilare inainte, in timpul si dupa tratamentele de culoare, care are o actiune intens nutritiva si hidratanta, lasand parul plin de elasticitate si stralucitor. Reface structura firului si fortifica atat la suprafata cat si la interior, conferind volum si corp.
Ingrediente: minerale esentiale, Nutri-Injection Technology.
Aplicare: aplicati produsul pe parul umed si curat, stilizati; Nu se clateste.
Efect: par sanatos, protejat, usor de pieptanat.

Tip par: Uscat.

Beneficiu: Nutritiv, Hidratare, Regenerare.

Cantitate: 1 pachet.