• calitate superioara
  • acoperire perfecta
  • rezistenta indelungata
  • aspect impecabil al tenului

Fond de ten

Cum alegi fondul de ten potrivit pentru tine

Fondul de ten este produsul de baza care sustine restul machiajului fetei. El pregateste tenul pentru aplicarea tuturor celorlalte produse si are rolul si de a proteja pielea fetei de aerul poluat si de alti factori agresivi ai mediului extern.

Alegerea fondului de ten este foarte importanta si se face in functie de tipul de ten si de culoarea acestuia. In industria de beauty exista fonduri de ten cu acoperire mica, medie si mare, in functie de nevoile fiecarei persoane.

Formula potrivita a unui fond de ten poate ajuta la ascunderea imperfectiunilor, acoperirea petelor si la uniformizarea culorii tenului. De asemenea, in functie de finisajul pe care il ofera, exista fond de ten mat si fond de ten cu finisaj luminos. Spre exemplu, daca pentru fondul de ten mat nu este necesar sa se aplice pudra – ca pas urmator – pentru fondul de ten cu finisaj lucios poate fi nevoie de folosirea pudrei. Spre exemplu, persoanele cu tenul mai gras vor folosi cu siguranta pudra peste fondul de ten.

Indiferent de fondul de ten ales, cea mai importanta parte este hidratarea corespunzatoare a fetei inainte de aplicarea acestui tip de produs. Hidratarea este esentiala pentru ca fondul de ten sa se aplice cu usurinta si sa se uniformizeze pe intreaga fata. Culorile fondului de ten se aleg in functie de subtonul si tonul pielii.