Găsește salteaua potrivită pentru tine!

O saltea universală care să se potrivească cu stiluri de somn diferite nu există. De aceea, primul pas în achiziționarea saltelei potrivite, pentru tine, este să știi cum te odihnești cel mai bine. Datorită cerinței din ce în ce mai mari, producătorii de saltele și-au extins portofoliu cu diferite tipuri de saltele de pat.

Tipuri de saltele disponibile pe site-ul nostru

Pe site-ul nostru poți găsi saltea de pat ortopedica, saltea cu spumă de memorie sau saltea aloe vera. Dimensiunile saltelelor de pat pot varia în funcție de nevoile tale. Astfel, de aici poți achiziționa saltea 160×200, saltea 140×200 de 2 persoane sau saltea de o persoană, la dimensiuni mai mici.

Saltele de pat

Sfaturi pentru curățarea saltelelor

Înainte de a folosi orice substanțe pentru curățarea saltelei este recomandat să o aspiri. Prin această operațiune scapi de praf, păr sau alte resturi acumulate în saltea.
Pentru a îndepărta petele de pe saltele cu soluții de curățat materiale textile este important să ții minte că trebuie să folosești cât mai puțină apă. Saltelele nu sunt făcute să reziste la umiditate, prin urmare, evită să torni orice tip de lichid direct pe saltea, în special pe salteaua cu spumă de memorie.
Într-un recipient amestecă soluția de curățat materiale textile/covoare cu apă, conform indicațiilor de pe etichetă. Înmoaie un burete sau o cârpă curată în soluție, apoi stoarce bine și curăță zona pătată a saltelei. Nu folosi înălbitori pentru curățarea saltelei și nu o usca cu uscătorul de păr sau așezând-o lângă radiator, pentru că riști să o deteriorezi. Totodată, este important să cureți petele de pe saltele imediat, ca să nu aibă timp să se imprime în conținutul acesteia.

Când trebuie schimbată salteaua și de ce

Dacă te trezești cu dureri de spate sau adormi foarte greu, e posibil ca salteaua sa fie de vină. Cel mai simplu mod de a analiza dacă salteaua trebuie schimbat este să te uiți după orice fel de denivelări. Dacă acesta are multe denivelări înseamna că este momentul pentru a o înlocui, deoarece aceste denivelări pot reduce semnificativ calitatea somnului.

Dacă investești într-o saltea de înaltă calitate, aloe vera sau ortopedică, aceasta are potențialul de a-și păstra forma și susținerea timp de 10-15 ani. Dar, din cauza acumulării de praf, uleiuri, umezeală și alte resturi, îți recomandăm să schimbi salteaua la fiecare 8-10 ani. Pentru a prelungi rata de viață a unei saltele, îți recomandăm să cumperi și o protecție de saltea impermeabilă. Astfel vei proteja salteaua de eventualele murdării și nu va mai fi atât de greu întreținut. Alege o saltea de pat confortabilă pentru ai oferi corpului sprijinul de care are nevoie!

Ai un buget mai restrâns? Nu-i nimic, magazinul nostru îți pune la dispoziție la un cost mai mic cele mai bune toppere de saltele astfel încât tu să te bucuri de un somn cât mai odihnitor! Vezi întreaga gama de produse și alege salteaua sau topperul de saltea potrivit nevoilor tale!