Jocul este activitatea favorită a celor mici. Tocmai de aceea reprezintă momentul ideal pentru a introduce jucării educative care oferă distracție maximă și oportunitatea de învăța lucruri noi și interesante.  

Pe site-ul nostru îți punem la dispoziție o selecție vastă de jocuri educative pentru copii de toate vârstele. Echipa noastră a creat categorii separate pentru jucăriile educative. În felul acesta tu poți să alegi jucăria perfectă pentru tipul de activitate preferat de cel mic, grupa de vârstă și domeniul de interes al acestuia. 

Specialiștii recomandă jucăriile educative pentru beneficiile pe care acestea le aduc în dezvoltarea cognitiva a copiilor. Acestea cresc IQ-ul copilului prin îmbunătățirea memoriei, a coordonării și aptitudinilor lingvistice. Copii, care utilizează frecvent jucării cu scop educațional, au abilitatea de a rezolva probleme mai ușor, comunică mai bine și dau dovadă de inteligență emoțională.

Jocuri educative pentru copii

Aceste jucării permit implementarea jocului de rol, înțelegerea emoțiilor și dezvoltarea empatiei. Deoarece pot fi folosite în grup (de exemplu: seturile de construcție sau de experimente), aceste jucării îi învață pe cei mici să împartă, să asculte, să aștepte și să răspundă rapid.

Jucăriile educative sunt recunoscute pentru aportul pe care îl aduc concentrării, creativității și imaginației. Prin joc, copilul învață să fie atent pe o perioadă mai lung de timp și să vină cu soluții neașteptate. 

În plus jocurile educative cu caracter lingvistic ajută la dezvoltarea limbajului, a imaginației și a capacității de descriere. Acestea îmbunătățesc capacitatea de narare și intensifică percepția unei acțiuni în desfășurarea ei temporală, precum și dezvoltarea gândirii logice și a exprimării orale cursive.

Alege jucăria educativă potrivită copilului tău din oferta noastră! Toate jucăriile noastre sunt atent selectate și răspund nevoilor copiilor în funcție de vârsta și nivelul acestora.