Pret 369.99 lei sau 77.73 x 4 rate

Nu trebuie sa lipseasca din casa ta cel mai nou model de uscator pentru rufe!        
Acest dispozitiv are rolul de a usca rufele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil fara ca rufele sa se sifoneze. Datorita design-ului vertical, acest uscator poate usca haine intinse pe umeras, astfel incat sa se evite formarea cutelor. Acest uscator va usca hainele proaspat spalate intr-un interval cuprins intre 1 si 3 ore, in functie de materialul hainelor.
Uscatorul dispune si de un tratament impotriva microbilor deoarece hainele sunt izolate de exterior si nu intra in contact cu praful si insectele, iar bacilii sunt eliminati prin temperatura foarte ridicata;
Tehnologia uscatoarelor de rufe prevazute cu pompa de caldura te ajuta sa economisesti energie. Acest uscator permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Datorira faptului ca hainele sunt uscate pe umeras la o temperatura controlata, riscul de a se sifona este foarte mic.

Uscator de Rufe Electric, Putere de Uscare 700W, Capacitate 10KG, Control Temperatura, Albastru