Pret 78.00 lei

Mini blender electric portabil 350 ml

Mini blenderul electric portabil, cu o capacitate de 350 ml, este un instrument practic și versatil, perfect pentru a mixa și amesteca ingrediente în mișcare, indiferent unde te afli. Cu acest blender portabil, vei putea să pregătești smoothie-uri, sucuri proaspete, sosuri sau alte preparate rapid și ușor.

Datorită dimensiunilor sale compacte și designului portabil, mini blenderul poate fi transportat cu ușurință în ghiozdănel, geantă sau rucsac. Astfel, îl poți lua cu tine la birou, în călătorii sau în timpul activităților în aer liber, asigurându-te că ai mereu opțiunea de a pregăti băuturile preferate.

Funcționarea blenderului este simplă și intuitivă. Adaugă ingredientele în recipientul de 350 ml, fixează capacul și lamele blenderului, și apasă butonul de pornire. Motorul puternic va mixa și amesteca rapid și eficient ingredientele, obținându-se rezultate omogene și delicioase. Datorită bateriei încorporate, nu va fi nevoie să te conectezi la o sursă de alimentare electrică în timpul utilizării, oferindu-ți libertatea de a-l utiliza în orice moment și oriunde.

Construit din materiale rezistente și de înaltă calitate, mini blenderul este durabil și rezistent în timp. Capacul etanș și recipientul din plastic alimentar sunt ușor de curățat și de întreținut. De asemenea, datorită tehnologiei avansate de siguranță, blenderul se va opri automat în cazul în care capacul nu este corect fixat sau în cazul unor situații neașteptate.

Investește în mini blenderul electric portabil cu o capacitate de 350 ml și bucură-te de versatilitate și comoditate în prepararea băuturilor și sosurilor preferate. Fii creativ și sănătos în mișcare, savurând băuturi și preparate proaspete, ovunque te-ai afla.