Pret 56.00 lei

Instalația este o ghirlandă luminoasă 3×1 metri, prelungibilă, cu fir incolor, care adaugă o notă de lumină și magie în orice decor.

Instalatie tip Perdea Inima 3m Interconectabila MULTICOLOR

Iată mai multe detalii despre acest produs:

Caracteristici principale:

Alimentare Eficientă: Instalația funcționează la o alimentare de 220 V ~ 50 Hz și este echipată cu un cablu de alimentare. Acest lucru o face ușor de conectat la o priză standard.

Utilizare Interioară și Exterioară: Instalația este potrivită pentru utilizarea atât în interiorul casei, cât și în exterior. Cu toate acestea, pentru utilizarea în exterior, se recomandă amplasarea sa în locuri protejate de ploaie, ninsoare sau umezeală.

Prelungibilă și Interconectabilă: Instalația poate fi prelungită și conectată în serie la alte instalații similare. Această caracteristică vă permite să acoperiți o zonă mai mare sau să creați decoruri mai complexe, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Iluminare Multicoloră: Instalația emite o lumină multicoloră, aducând o atmosferă vibrantă și plină de culoare.

Design Atractiv: Instalația este decorată cu steluțe realizate din material plastic de tip Acryl, iar fiecare figurină este dotată cu LED-uri pentru a oferi o lumină strălucitoare și atrăgătoare.

Controller cu Jocuri de Lumini: Dispune de un controller care vă permite să alegeți din mai multe jocuri de lumini pentru a personaliza efectul de iluminare.

Atenționări importante:

Nu conectați mai mult de două instalații prelungibile între ele.

Interconectarea cu alte instalații similare trebuie făcută în spații protejate de umezeală.

În caz de deteriorare, evitați atingerea firelor neizolate și evitați conectarea la priză.

Instalațiile trebuie să fie supravegheate în timpul utilizării și trebuie să fie păstrate departe de copii.

Nu efectuați intervenții asupra aparatului când acesta este conectat la priză.

Instalațiile trebuie protejate de ploaie și zăpadă pentru a evita scurtcircuitele, flăcările și topirea firelor.

Temperatura minimă la care instalația poate rezista este de aproximativ -20 de grade Celsius.

Conectați instalația la o priză protejată împotriva intemperiilor și a umezelii, iar conectorii trebuie să fie protejați de apă.

Nu lăsați instalațiile expuse la soarele puternic în timpul verii, deoarece acest lucru poate afecta calitatea materialelor.

Această instalație luminoasă versatilă adaugă o notă de farmec oricărui decor de sărbătoare și este potrivită pentru utilizarea în diferite spații și evenimente festive.