Pret 56.00 lei

Instalația tip Perdea cu Stele și Fulgi de 3 metri, cu iluminare (variaza in fuctie de model), vă invită într-un univers magic și festiv, în special în timpul sărbătorilor de iarnă. Această instalație de Crăciun adaugă o notă specială de lumină și căldură în decorul festiv al casei sau în spațiul exterior.

Instalatie tip Perdea Fulgi cu Stele 3m Interconectabila MULTICOLOR

Caracteristici deosebite:

Design Spectaculos cu Stele și Fulgi: Această instalație impresionează prin prezența a 12 stele și fulgi luminoși. Lumina blândă și strălucitoare emisă de acestea creează o atmosferă captivantă, transformând orice încăpere sau zonă într-un mediu fermecător de sărbătoare.

Dimensiuni Variate: Stelele și fulgii au dimensiuni diferite, adăugând o notă interesantă și jucăușă decorului. Această varietate de dimensiuni face ca instalația să fie și mai atractivă.

Interconectabilitate: Instalația este interconectabilă, permițându-vă să montați mai multe perdele în serie, folosind adaptorul (ștecherul) inclus. Acest lucru vă oferă libertatea de a acoperi o zonă mai mare sau de a crea un decor mai complex, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Iluminare: Instalația emană o lumină alb caldă/rece sau multicolor, care adaugă o notă primitoare și plină de căldură în orice încăpere sau spațiu exterior.

Durabilitate și Siguranță: Instalația are un grad de protecție IP20 și este concepută pentru utilizarea în interior. Cu un cablu lung și scurt pentru stele și fulgi, puteți dispune elementele într-un mod flexibil pentru a obține aspectul dorit.

Alimentare la Rețea: Această instalație funcționează la 230V~50Hz, facilitând conectarea la priza standard.

Instalația tip Perdea cu Stele și Fulgi de 3 metri, cu iluminare (variaza in fuctie de model), adaugă o notă de farmec și bucurie sărbătorilor de iarnă în interiorul casei sau în decorul exterior. Cu posibilitatea de a le conecta în serie și opțiunea de iluminare alb cald, veți putea personaliza iluminarea pentru a se potrivi perfect cu atmosfera festivă pe care doriți să o creați.