Pret 63.00 lei

Blender Portabil Cu Incarcare Capacitate 450 ml Portocaliu

Cu un design compact și portabil, acest blender devine un companion de neînlocuit, fie că ești la birou, în drum spre sală sau într-o escapadă în natură. Capacitatea de 450 ml îți permite să încărci blenderul cu o varietate de ingrediente sănătoase, astfel încât să poți crea smoothie-uri răcoritoare sau sucuri pline de vitamine cu ușurință.

Un avantaj distinctiv al acestui blender este încărcarea USB. Indiferent dacă te afli la birou, în mașină sau în excursie, poți încărca blenderul cu ușurință prin intermediul unui port USB. Bateria sa puternică îți oferă autonomie și flexibilitate, eliminând nevoia de prize sau baterii suplimentare.

Lamele din oțel inoxidabil asigură performanță superioară în amestecarea ingredientelor, măruntind rapid și uniform fructele, legumele sau orice altceva dorești să transformi într-o băutură savuroasă. Un singur buton de control simplifică procesul, permițându-ți să ajustezi durata de funcționare pentru a obține consistența dorită.

Curățarea acestui blender este o joacă de copii, datorită designului inteligent și a materialelor rezistente. Detașează componentele ușor de spălat și menține-l mereu pregătit pentru următoarea aventură culinară.

Specificatii:

Dimensiuni: 18 x 7.5 cm;

Culoare: Portocaliu/Transparent;

Material: Plastic;

Incarcare USB;

Volum: 450 ml;

Capacitate acumulator: 2000 mAh;

Timp aproximativ de incarcare: 3h.