Pret 79.00 lei

Aparat solar cu ultrasunete DREPTUNGHIULAR pentru animale si pasari Solar Animal Repeller

Descriere

Acest aparat solar cu ultrasunete dreptunghiular reprezintă o soluție inovatoare pentru a păstra animalele și păsările nepoftite departe de grădina dumneavoastră sau de alte zone ale proprietății. Cu ajutorul energiei solare și a ultrasunetelor, acest dispozitiv funcționează ca un apărător eficient împotriva animalelor dăunătoare care pot afecta culturile, gazonul sau alte plante. Iată de ce acest aparat este o alegere excelentă pentru protejarea mediului dumneavoastră:

Caracteristici Principale:

Energie Solară Sustenabilă: Aparatul funcționează cu ajutorul energiei solare, având un panou solar încorporat care încarcă o baterie internă. Aceasta înseamnă că nu va trebui să înlocuiți bateriile și că aparatul va funcționa non-stop cu o sursă de energie curată și gratuită.

Ultrasunete Nedorite: Aparatul emite ultrasunete care sunt inaudibile pentru oameni, dar deranjante pentru animalele dăunătoare, cum ar fi câinii, pisicile sălbatice, vulpile, iepurii și păsările.

Design Dreptunghiular Compact: Aparatul are un design subțire și dreptunghiular, ceea ce îl face să fie ușor de instalat în diverse locuri din grădină sau pe proprietatea dumneavoastră.

Senzor de Mișcare PIR: Aparatul este echipat cu un senzor de mișcare PIR (infraroșu pasiv) care detectează prezența animalelor și declanșează emiterea ultrasunetelor. Acest lucru economisește energie și asigură eficacitate maximă.

Rezistent la Intemperii: Aparatul este rezistent la apă și poate rezista la condiții meteorologice variate, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în aer liber pe tot parcursul anului.

Beneficii Adiționale:

Protecție Naturală: Folosind ultrasunete pentru a alunga animalele și păsările, acest aparat nu dăunează mediului înconjurător sau altor creaturi.

Economie de Timp și Bani: Prin protejarea grădinii și a plantelor dumneavoastră de distrugere, veți economisi bani și timp pe termen lung.

Funcționare Neîntreruptă: Datorită surselor de energie solare, aparatul poate funcționa în mod continuu și nu necesită intervenții constante din partea dumneavoastră.

Utilizare Versatilă: Aparatul este potrivit pentru grădini, curți, ferme, terase și oricare altă zonă în care doriți să împiedicați animalele să pătrundă.

Cu ajutorul acestui aparat solar cu ultrasunete dreptunghiular, puteți păstra grădina și proprietatea într-o stare impecabilă și protejată de animalele și păsările nepoftite.

Indiferent dacă sunteți un grădinar pasionat sau aveți nevoie de protecție suplimentară pentru spațiul dumneavoastră, acest dispozitiv este o soluție ecologică și eficientă pentru a rezolva problemele cauzate de animalele dăunătoare.

Specificatii:

– acopera o suprafata de 50m patrati

– greutate: 500g

– nu necesita montare, se infige in pamant

– nu necesita curent, se incarca de la soare

– dotat cu functie de detectare a miscarii

– 1.2V

– prietenos cu mediul

– monolitic

– frecventa ultrasunete: 25kHz

– se monteaza doar in spatii deschise

– rezistent la apa si intemperii

– nu se recomanda montarea in razele directe ale soarelui