Pret 59.00 lei

Aparat rotund solar cu ultrasunete impotriva cartitelor, sobolanilor de camp, animalelor subterane

Setul de două acumulatoare 26650 ART FAT BLUE cu capacitatea de 8000mAh și tensiunea de 3.7V este o soluție excelentă pentru alimentarea dispozitivelor tale care necesită o sursă de energie fiabilă și de înaltă performanță.Caracteristici ale acumulatorilor 26650 ART FAT BLUE:

Capacitate mare: Acești acumulatori au o capacitate mare de 8000mAh, ceea ce înseamnă că pot furniza o cantitate semnificativă de energie. Acest lucru le face potriviți pentru dispozitivele care necesită o alimentare îndelungată, cum ar fi lanternele, aparatele foto sau alte echipamente electronice de înaltă performanță.

Tensiune constantă: Acumulatorii 26650 ART FAT BLUE au o tensiune nominală constantă de 3.7V, asigurând o alimentare stabilă și consistentă a dispozitivelor tale. Această tensiune constantă este esențială pentru a menține performanța optimă și siguranța dispozitivelor care utilizează acești acumulatori.

Tehnologie avansată de protecție: Acumulatorii ART FAT BLUE sunt echipați cu tehnologie avansată de protecție, care asigură o utilizare sigură și protejează împotriva supratensiunii, scurtcircuitului și a supraîncărcării. Aceasta prelungește durata de viață a acumulatorilor și oferă o experiență de utilizare fiabilă.

Reîncărcabili: Acumulatorii 26650 ART FAT BLUE sunt reîncărcabili, ceea ce înseamnă că îi poți reutiliza de mai multe ori. Acest lucru îți permite să economisești bani și să reduci impactul asupra mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor de baterii.

Versatilitate: Acești acumulatori sunt compatibili cu o gamă largă de dispozitive care utilizează acumulatori de tip 26650. Poți utiliza acești acumulatori în lanterne, aparate foto, jucării electronice și multe alte echipamente care necesită o sursă de energie puternică și de încredere.

Setul de două acumulatori 26650 ART FAT BLUE cu capacitatea de 8000mAh și tensiunea de 3.7V este o alegere excelentă pentru a-ți alimenta dispozitivele și a le asigura o funcționare îndelungată și fiabilă. Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul electronic sau un utilizator obișnuit, acești acumulatori te vor ajuta să te bucuri de performanță maximă și autonomie extinsă în utilizarea dispozitivelor tale preferate.

Aparatul are forma unei ciuperci, si este compus din doua parti.

Partea inferioara are forma de tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele.

Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa luminii Soarelui. 

Conectati cele doua parti, superioara si inferioara (vezi foto), introduceti apoi aparatul in pamant circa 3/4, astfel incat apa sa nu intre in interiorul aparatului. 

Atentie:

Suprafata acoperita poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief.

Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibratiile la fel de bine ca unul bine compactat si uscat.

Deasemenea, radacinile copacilor, fundatiile, pietrele din sol, pot afecta propagarea undelor.

Aveti in vedere aceste observatii in momentul in care instalati aparatele. 

Aplicabilitate: 

Poate fi utilizat in gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare. 

Avantaje: 

Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma, precum caini, pisici, pasari, porci, gaini, etc.

Deasemenea, nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, eliminand astfel descompunerea acestora in gradinile dvs. 

Vibratiile emise nu sunt percepute de om, astfel ca aparatul se poate folosi si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii. 

Specificatii dispozitiv alungat cartite:

  • suprafata acoperita: aprox. 625 mp 
  • alimentare: solara prin panou fotovoltaic 
  • material: plastic + metal 
  • dimensiuni: 33.5 x 15.5 cm (inaltime x diametru)

Eficient impotriva:

  • cartitelor
  • sobolanilor de camp
  • altor animale subterane