Marime XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Stil: Talie înaltă, bandă elastică, zonă de absorbție, respinge apa, uscare rapidă, rezistent la soare și clor.

Recomandat pentru: pentru înot și plajă, protecție menstruală

Ideal pentru: Flux menstrual light spre moderat, adolescente, secreții abundente, incontinență urinară

Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort

Utilizare: În funcție de flux, îi poți purta până la 8 ore continuu și absorb 2-3 tampoane, oferă libertate la plajă, piscină, în vacanță.

Alternativă sănătoasă: Înlocuiește tampoanele clasice, material reciclat, protecție UV30, fără chimicale, fără iritații.

Compoziție: Strat interior: 86% nailon reciclat + 14% elastan, strat mijlociu: 100% poliester + 100% TPU respirabil, țesătură principală: 86% nailon reciclat + 14% elastan

Slip menstrual sustenabil- Kaia

Slipii menstruali cu talie înaltă, Kaia, sunt o alegere excelentă pentru femeile care caută confort și protecție pentru diverse scurgeri vaginale. Acești chiloți au un design modern și funcțional, oferind o absorbție moderată și o talie înaltă pentru o acoperire extinsă și un suport adăugat, fiind un model la modă în vara 2023.

Poți intra în apă sau să te bucuri de un bronz perfect, fără a-ți mai face griji de perioada lunii!

Chiloții menstruali pentru înot cu talie înaltă, Kaia, te vor însoți cu confort și încredere. Îmbrățișează libertatea și simte-te bine în timpul menstruației, cu chiloții Kaia și opțiunile suplimentare de protecție oferite de cupa sau discul menstrual!

Este acest slip menstrual potrivit și pentru un flux menstrual abundent?

Slipul menstrual Kaia este recomandat pentru un flux menstrual lejer spre moderat, însă dacă fluxul tău este unul abundent, poți combina purtarea acestuia cu un disc menstrual sau o cupă menstruală Femi.Eko.

Relaxează-te cu adevărat în vacanță și bucură-te de magia apei!

Recomandarea noastră: designul slipului menstrual este atât de plăcut vizual, încât îl poți purta și dacă nu ești la menstruație, iar pentru o potrivire perfectă, îl poți combina cu sutienul reversibil Mira.

Costumele noastre de baie vin într-o pungă eco-friendly biodegradabilă, prevăzută cu inchidere tip zip pentru a putea transporta și mai ales depozita costumul după folosire chiar și atunci cand este ud.