Marimi XS, S, M, L,, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Stil: Slip brazilian ajustabil, zonă de absorbție, respinge apa, uscare rapidă, rezistent la soare și clor.

Recomandat pentru: pentru înot și plajă, protecție menstruală

Ideal pentru: Flux menstrual light spre moderat, adolescente, secreții abundente, incontinență urinară

Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort

Utilizare: În funcție de flux, îi poți purta până la 8 ore continuu și absorb 2-3 tampoane, oferă libertate la plajă, piscină, în vacanță.

Alternativă sănătoasă: Înlocuiește tampoanele clasice, material reciclat, protecție UV30, fără chimicale, fără iritații.

Compoziție: Strat interior: 86% nailon reciclat + 14% elastan, strat mijlociu: 100% poliester + 100% TPU respirabil, țesătură principală: 84% poliester reciclat + 16% spandex

Slip Menstrual Ajustabil – Hali

Cu un design modern, chiloții menstruali Hali adaugă un aspect distinctiv și îndrăzneț la garderoba ta intimă. Indiferent de preferințe, acești chiloți pot fi ajustați în funcție de mărimea ta și asigură o potrivire confortabilă și sigură.

Fabricați din materiale de înaltă calitate, chiloții menstruali Hali sunt concepuți pentru a fi durabili și rezistenți. Aceștia au un strat absorbant care asigură o absorbție eficientă a fluxului menstrual, evitând scurgerile și oferind protecție în timpul zilelor tale de menstruație.

În plus, chiloții menstruali Hali oferă și protecție UV50+, astfel încât pot fi purtați cu încredere în timpul activităților în aer liber sau la plajă, protejându-te de razele solare nocive.

Pentru un plus de protecție și confort, chiloții menstruali Hali pot fi folosiți împreună cu o cupă menstruală sau un disc menstrual.

Alege chiloții menstruali ajustabili Hali pentru un aspect fermecător și pentru o protecție de încredere la plajă si nu numai. Experimentează confortul și siguranța oferite de acești chiloți și bucură-te de o experiență mai ușoară și mai plăcută în timpul menstruației.

Recomandarea noastră: accesorizează acest slip cu sutienul reversibil Mira, fie purtându-l cu partea neagră, fie cu zebra print, în funcție de personalitatea ta!

Costumele noastre de baie vin într-o pungă eco-friendly biodegradabilă, prevăzută cu inchidere tip zip pentru a putea transporta și mai ales depozita costumul după folosire chiar și atunci cand este ud.