Lumina joacă un rol esențial în crearea atmosferei și a stării de bine în oricare spațiu sau eveniment.

Indiferent dacă este vorba de decorarea unei petreceri festive sau de adăugarea unui farmec suplimentar în locuință, Instalația cu 40 de Globulețe LED Aspect Cristal, Colorate, și o lungime generoasă de 5 metri, este soluția perfectă pentru a aduce o strălucire specială în viața ta.

Această instalație se remarcă prin aspectul său cristalin și culorile vii ale globulețelor LED.

Cele 40 de globulețe sunt distribuite uniform pe o lungime de 5 metri, oferindu-ți un iluminat spectaculos și vizualmente atrăgător.

Instalatie 40 Globulete LED aspect Cristal, COLORAT 5m

Culorile vibrante creează o atmosferă de bucurie și veselie, aducând un zâmbet pe fețele tuturor.

Un aspect notabil al acestei instalații este aspectul cristalin al globulețelor LED.

Acestea au un design transparent, care imită aspectul cristalului sau al diamantelor, adăugând un element elegant și sofisticat în decorul tău.

Fie că le folosești pentru a decora bradul de Crăciun, pentru a ilumina o terasă în serile de vară sau pentru a crea o ambianță magică la o petrecere, aceste globulețe vor transforma orice spațiu într-un loc special.

Cu o lungime de 5 metri, această instalație îți oferă libertatea de a o amplasa în orice loc dorești.

Poți să o înfășori în jurul copacilor din grădină pentru un efect pitoresc sau să o utilizezi ca decor deasupra mesei festive.

Datorită lungimii sale generoase, opțiunile tale de design sunt infinite.

Aceasta instalatie este prevazuta cu 40 LED-uri cu lumina COLORATA, cu o putere de 0.14W. 

Cablul instalatiei are lungimea de 5 metri, iar cablul de alimentare este de culoare verde.

In perioada sarbatorilor de iarna instalatia are un rol deosebit de important pentru iluminarea locuintei, intrucat realizeaza un mediu ambiental primitor si calduros.

Astfel, culoarea LED-urilor si numarul total de surse de iluminat sunt caracteristici care influenteaza aspectul final al acesteia.

Specificatii tehnic

Numar de globuri: 40

Grad de protectie:IP44

Culoare LED: Alb Cald

Lungime cablu instalatie (m): 5m

Putere (W):0.14

ATENTIONARI :

Indiferent de modelul achizitionat, instalatiile trebuie protejate de actiunea directa a ploii si a ninsorii (pericol de scurtcircuit, flama, topire a firului), chiar daca pe ambalaj este specificat ca sunt instalatii pentru Exterior. Garantia nu acopera astfel de defectiuni daca produsele nu au fost ferite de apa.

Instalatia rezista pana la temperaturi de pana la ~  – 20 grade Celsius

Conectarea la 220V se va face la o priza protejata de intemperii si de umezeala. Orice tip de conector va fi protejat de apa.

Interconectarea (montarea in serie) cu alte instalatii similare se va face in spatii protejate de umezeala. NU INSERIATI MAI MULT DE DOUA INSTALATII (VALABIL PENTRU INSTALATIILE PRELUNGIBILE).

Daca produsul se deterioreaza in timp, nu atingeti firele neizolate si nu conectati la priza. Risc de electrocutare!

A nu se lasa in functiune nesupravegheat ori la indemana copiilor!

Nu interveniti asupra aparatului cand este conectat la priza.

Inainte de a conecta la priza instalatiile montate, lasati sa ajunga la o temperatura normala inainte de a le introduce in priza.