Marimi XS, S, M, L, XL, 2XL

Stil: Costum întreg pentru înot, zonă de absorbție, respinge apa, uscare rapidă, rezistent la soare și clor.

Recomandat pentru: pentru înot sportiv sau de recreație, la plajă, protecție menstruală

Ideal pentru: Flux menstrual light spre moderat, adolescente, secreții abundente, incontinență urinară

Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort

Utilizare: În funcție de flux, îl poți purta până la 8 ore continuu și absoarbe 2-3 tampoane, oferă libertate la plajă, piscină, în vacanță.

Alternativă sănătoasă: Înlocuiește tampoanele clasice, material reciclat, protecție UV30, fără chimicale, fără iritații.

Compoziție: Strat interior: 86% nailon reciclat + 14% elastan, strat mijlociu: 100% poliester + 100% TPU respirabil, țesătură principală: 86% nailon reciclat + 14% elastan

Costum baie – Slip menstrual Kali

Costumul menstrual Kali este un produs inovator, conceput special pentru femeile active care fac înot și doresc să se simtă protejate și confortabile în timpul perioadelor menstruale. Este ideal pentru adolescente și pentru persoanele expuse îndelungat la soare, pentru că este prevăzut cu mâneci și protecție UV30.

Indiferent dacă faci înot recreațional sau competiționa, sau la o petrecere pe plajă, costumul de baie menstrual Kali este alegerea perfectă pentru tine. Poți să te bucuri de confortul, protecția și libertatea de mișcare pe care acest costum de baie le oferă, în timp ce ai încredere că vei fi protejată în timpul menstruației.

Gândul că ești la menstruație te face să îți anulezi orice activitate în apă? Costumul nostru menstrual este cel mai bun prieten al tău în astfel de situații! De ce să nu iei parte la momente unice alături de prietenii tăi și familie, la piscină sau la plajă? De ce să ratezi întreaga experiență a unei vacanțe mult-așteptate?

Realizat în baza nevoilor feminine, un costum de baie menstrual îți va reda libertatea de mișcare în apă. Datorită materialului și a construcției costumului, acesta promite și o ușoară remodelare a corpului tău. Nu îți faci griji față de balonarea perfect normală în perioada menstruală.

Costumele noastre de baie vin într-o pungă eco-friendly biodegradabilă, prevăzută cu inchidere tip zip pentru a putea transporta și mai ales depozita costumul după folosire chiar și atunci cand este ud.