Marimi: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Stil: Chilot absorbant tip boxer, cu cusături și bandă elastică de 2 cm.

Recomandat pentru: bărbați de vârstă înaintată, bărbați activi/sedentari, bărbați ce se confruntă cu incontinență, boala Crohn, prolaps, după operații sau alte afecțiuni medicale.

Ideal pentru: utilizare de zi și de noapte, sporturi intense/ ciclism, protecție împotriva incontinenței sau altor afecțiuni medicale.

Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort, material extrem elastic, confortabil și delicat cu genitalele.

Utilizare: Durată de utilizare de până la 12 ore și peste 2 ani de absorbție eficientă

Alternativă sănătoasă: Înlocuiește produsele de unică folosință, fără parfumuri adăugate, pesticide sau alți compuși nocivi.

Chiloți absorbanți pentru incontinență și alte afecțiuni AllBody

Incontinența afectează peste 30% din populație, fiind o problemă tăcută cu care mulți bărbați se confruntă. Chiloții absorbanti AllBody reprezintă o soluție inovatoare și discretă pentru bărbații care se confruntă cu incontinență sau alte afecțiuni medicale care necesită protecție adăugată. Realizați din bambus moale și catifelat, acești chiloți asigură confortul și discreția de care ai nevoie.

Chiloții sunt negri, promovând versatilitatea și neutralitatea de gen. Bandă elastică în nuanțe de negru și verde închis, cu logo-ul Femi.Eko, „CARE FOR YOU”, evidențiază angajamentul pentru calitate și grijă. Cu 4 straturi de protecție realizate din cânepă și bumbac organic, chiloții AllBody oferă o protecție fiabilă și antibacteriană.

În plus, sunt ușor de întreținut și pot fi spălați la 60°C pentru o igienizare completă, garantând astfel o utilizare durabilă și responsabilă. Optând pentru acești chiloți reutilizabili, contribuiți la protejarea mediului și la economii pe termen lung.

Îngrijirea lor nu necesită eforturi suplimentare, fiind ideală pentru bărbații care doresc o soluție eficientă și eco-friendly. Rezistenți la multiple spălări, chiloții AllBody sunt o alegere practică și durabilă.

Dacă vă considerați bine proporționat sau generos dotat în zona genitală, vă recomandăm să optați pentru o mărime superioară pentru a beneficia de un confort optim.