Cel mai sigur si usor mod de a curata nasurile celor mici!

Desfunda cu blandete nasul infundat al copilului dumneavoastra.

Usureaza respiratia imbunatateste starea generala de bine si ajuta la vindecarea racelii copilului.

Nivel reglabil al puterii de aspirare si incarcare de la un port USB. 

Copilul dumneavoastra sufera are din nou nasul infundat si are dificultati de respiratie?

Spuneti la revedere metodelor neplacute si iritante pentru a scapa de nasul infundat.

Aspiratorul nazal electronic este recomandat de experti si de o multime de parinti multumiti.

Aspirator nazal electric 5 viteze

Aspirator nazal electric : un dispozitiv modern destinat utilizarii pentru aspiratia mucozitatilor secretiilor nazale sau diverselor alte lichide folosite in tratamente pediatrice.

Acesta indeparteaza rapid si usor excesul de mucus pentru ameliorarea infectiei tractului respirator superior cauzata de raceli sau alergii.

Este recomandat ca inaintea utilizarii aspiratorului nazal electric sa-i fie picurate copilasului dvs. 2-3 picaturi de ser fiziologic sau apa de mare in fiecare nara.

Asteptati 2-3 minute ca solutiile sa-si faca efectul apoi utilizati produsul.Acest procedeu permite o functionare optima a aspiratorului nazal si o curatare corespunzatoare a nasucului.

Aspiratorul nazal electric este  destinate utilizarii in cazul copiilor si bebelusilor.

Dupa utilizare curatati aspiratorul cu apa calda. Contine 2 tipuri de adaptoare din silicon pentru copii de toate varstele. Este usor de transportat poate fi utilizat oriunde si oricand.

Are 5 trepte de viteza

Aspiratorul nazal pentru bebeluși este un dispozitiv inovator și practic, proiectat pentru a ajuta la eliminarea mucusului din nasul copiilor mici.

Acesta este dotat cu o gamă largă de funcții și caracteristici, care îl fac unul dintre cele mai versatile și utile instrumente pentru îngrijirea bebelușilor.

Aspiratorul nazal pentru bebeluși este ușor de utilizat și funcționează prin intermediul unei pompe electrice, care ajută la eliminarea mucusului din nasul copilului.

Acesta este proiectat astfel încât să fie utilizat în siguranță, fără riscul de a afecta nasul copilului sau de a cauza disconfort.

Acesta este proiectat astfel încât să fie utilizat cu ușurință, făcând procesul de curățare a nasului copilului o experiență plăcută și confortabilă.

Aspiratorul nazal pentru bebeluși este compact și portabil, permițând utilizatorilor să-l transporte cu ușurință și să-l utilizeze în orice moment și oriunde.

Aparatul este fabricat din materiale de înaltă calitate, astfel încât să poată fi utilizat în mod repetat și să reziste la uzură în timp.

Designul ergonomic și inovator face ca aparatul să fie ușor de utilizat și de întreținut, făcând utilizarea acestuia o experiență practică și convenabilă pentru orice părinte.

Cu ajutorul acestui aspirator nazal pentru bebeluși, utilizatorii pot ajuta la îndepărtarea mucusului din nasul copilului, permițându-le să respire mai ușor și să se simtă mai confortabil.

Aparatul este ideal pentru utilizarea acasă sau în timpul călătoriilor, permițând utilizatorilor să acorde o îngrijire eficientă și confortabilă copilului lor.

Caracteristici:

  • Material: silicon ABS
  • Varsta: 0-10 ani
  • Greutate: 048 kg
  • Cablu de incarcare USB (adaptorul nu este inclus)