Marime XS, S, M, XL

Stil: Chiloți absorbanți cu talie înaltă și bandă de suport, foarte elastici, cu dantelă pe margine.

Recomandat pentru: femei de toate vârstele, femei active/sedentare, adolescente, femei sportuve, femei care transpiră inghinal, femei care suferă de incontinență

Ideal pentru: Flux menstrual moderat, light, ultimele zile de menstruație, secreții abundente, transpirație pubiană, incontinență urinară

Confort: 🌼🌼🌼🌼🌼 ultraconfort

Utilizare: În funcție de flux, îi poți purta până la 10 ore continuu, fără scurgeri și risc de infecții.

Alternativă sănătoasă: Înlocuiesc absorbantele și tampoanele clasice, nu provoacă uscăciune, mirosuri neplăcute și iritații. Zona absorbantă este din bumbac organic, fără chimicale sau PFA.

Chiloți menstruali NANNA – High Waist – Nude

Chiloții absorbanți Femi.eko, NANNA cu Absorbție moderată sunt destinați femeilor cu mărimi între XS și XL.

Talia înaltă face formele corpului frumoase, iar banda superioară oferă stabilitate la purtare.  Materialul elastic și catifelat îi face extrem de confortabili și sunt foarte plăcuți la atingere.
Pentru zona absorbantă, folosim 4 straturi diferite de material protector, ceea ce face ca fluxurile moderate să fie ușor de gestionat. Datorită acestor straturi absorbante, chiloții Femi.eko sunt eficienți în ultimele zile de menstruație cu o purtare de până la 10 ore, dar și în primele zile de menstruație pe o perioadă mai mică de timp. Chiloții menstruali Nanna sunt eficienți ți în cazul unei ușoare incontinențe urinare. Gradul înalt de confort face acești chiloți să fie ușor de purtat zilnic pentru secreții vaginale sau transpirație pubiană.
Fără parfum, PFA sau alte chimicale dăunătoare. În zona de absorbție folosim bumbac organic, moale și respirabil, netratat și certificat Eoko-Tex, ce oferă protecție sănătoasă pentru perioadă îndelungată, fără a disturba sănătatea florei vaginale și sistemul reproductiv.

Pe lângă faptul că te vei simți protejată și mai sănătoasă, te asigurăm că vei îmbrățișa menstruația sau alte scurgeri cu mai puțin stres, și vei avea mai multă încredere în sine și corpul tău.

La alegerea mărimii, ține cont să selectezi ce porți în mod normal. Poți lua un centimetru cu ajutorul căruia să te măsori în jurul bazinului. Apoi ghidează-te după tabelul nostru de mărimi, ținând cont că materialul este foarte elastic. Materialul nu se lărgește în timp sau prin spălări repetate.

Spune NU plasticului în zonele intime, NU poluării și dependenței de produselor de unică folosință și un mare DA produselor confortabile, lejere și ecologice.