Playmobil este una dintre cele mai populare secțiuni de jocuri din toate timpurile. Iar dacă fetița sau băiețelul tău a surprins deja figurile întruchipate din viața reală, cu siguranță se va îndrăgosti și își va dori să-și creeze o adevărată colecție cu aceste jucării Playmobil. 

Drool răspunde dorințelor părinților care-și doresc atenții și cadouri minunate pentru cei mici, dar și copiilor pretențioși, oferindu-vă cele mai noi colecții ale momentului, la cele mai accesibile prețuri.

Jucarii Playmobil

Înainte de a te decide asupra cadoului potrivit, vei dori bineînțeles să știi ce face fiecare joc sau jucărie în parte. Aceste Jucării Playmobil băieți și jucării Playmobil fete pun în centrul atenției o serie de figurine minunate care seamănă leit cu o serie de caractere de joc din desene animate și nu numai. 

Cu ajutorul lor, copiii cu vârsta cuprinsă între 18 luni + și 10+ ani pot reproduce ceea ce văd în jurul lor sau diiferite acțiuni pe care le surprind în timp ce se uită la desene animate la televizor, pe calculator etc.

Jucăriile Playmobil cu licență îi vor ține pe cei mici departe de ecranele digitale și îi vor încuraja să se joace mai mult, să interacționeze în viața reală și să-și testeze sau să-și dezvolte abilitățile cognitive. 

Alegând jucării Playmobil adaptate vârstei copilului tău, de la flamingo, țarcul de animalelor de la zoo, femeie la cumpărături, mina dinozaurilor, set portabil în vizită la veterinar, Dj Mixant sau alte sugestii disponibile în această pagină, joaca celui mic se va transforma într-o adevărată plăcere.

Apoi, găsești și jucării Playmobil pentru fete și băieți tematice pe care le poți oferi cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă sub forma unor populare calendare de advent Playmobil.