Pentru micutii de gradinita si scolari, o tabla magnetica copii cu litere si cifre sau multifuntionala va fi de mare ajutor cand vor dori sa deseneze, sa invete animalele sau chiar sa deprinda arta caligrafiei. Folosind aceasta modalitate, si parintii pot fi angrenati in activitati distractive, dar educative, ajutandu-l pe cel mic sa descopere cele mai frumoase povesti despre animalutele domestice sau dinozaurii, demult disparuti de pe Terra. Cu ajutorul unei table magnetice, cea mai creativa forma de invatare, il vei ajuta pe copilul tau sa invete lucruri interesante, ce ii vor fi extrem de benefice atunci cand va creste mare. Un pont: invata-l sa isi scrie numele complet, numarul de telefon al unuia dintre parinti, ca in cazul in care se rataceste, sa aiba datele de contact pentru a lua legatura cu unul dintre parinti.

Jocuri magnetice

Folosind un marker semipermanent, sau cu ajutorul unor jocuri cu magneti pentru copii, pe numere sau litere, copiii vor invata sa scrie mesaje pentru parinti si bunici, sau chiar sa execute calcule matematice nu foarte complicate. Aceasta este cea mai buna modalitate de a descoperi lucruri noi, care sa il ajute in parcursul scolar, fara sa inhaleze vaporii de creta, instrument de scris folosit de elevii deveniti acum oameni mari, toxici, care pot aduce diverse alergii.

In plus, va fi atras de culorile vii ale magnetilor, fapt care il va motiva sa isi doreasca sa invete cat mai multe lucruri utile: sa scrie, sa calculeze matematic sau chiar sa reproduca mici animale domestice sau salbatice.