Pret 279.99 lei

Transport gratuit

In timpul sarbatorilor de Craciun, petreceti mai mult timp sarbatorind si mai putin timp pentru intretinere si curatare cu acest pom de Crăciun. Fibra optica si lumina LED, creeaza o atmosfera mai vesela de Craciun si prezinta lumina stralucitoare, foarte atractiva. Bucura-te de o petrecere plina de lumini.

Descriere

  • INALTIME 90CM: Este o decoratiune cu lumini preprogramate si ramuri pline si luxuriante, foarte frumos, creaza o atmosfera de Craciun.
  • FIBRA OPTICA SI LUMINA LED: Fibrele optice si 90 de lumini LED, dintre care 14 lumini albe calde si patru moduri cu sfere mici de lumina si 76 cu lumina alba fara decoratiune, pot fi pornite si oprite prin comutator.
  • COPAC ARTIFICIAL: Forma pomului, densa si corpolenta, este creata de numeroase ramuri verzi din PVC, pentru un aspect real, care ofera mult loc pentru ornamente si beteala.
  • BAZA STABILA: Fabricata din metal, este foarte stabila si robusta pe tot parcursul sezonului sarbatorilor de Craciun.
  • USOR DE ASAMBLAT SI DEMONTAT: Cu picioarele detasabile si pliabile permite asamblarea, demontarea si depozitarea usoara la sfarsitul Craciunului. Dimensiuni generale: Φ48 x 90A cm.

Brad de Craciun artificial cu ramuri cu 90 de becuri cu LED din fibra optica