Patura Cocolino cu Blanita Pentru Pat Dublu

Patura Cocolino cu Blanita pentru Pat Dublu este un produs luxuriant și reconfortant, creat pentru a vă oferi o experiență de somn extrem de plăcută și caldă în timpul nopților reci. Această patură este proiectată special pentru a se potrivi perfect unui pat dublu, aducând un plus de confort și stil în dormitorul dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că această patură nu include fetele de pernă.

Patura este confecționată din materiale de înaltă calitate, care combină blanita moale și plăcută la atingere cu o textură cocolino. Această combinație de materiale asigură o senzație de lux și căldură atunci când vă înfășurați în ea.

Design elegant: Patura este proiectată cu atenție la detalii și se potrivește perfect în orice decor de dormitor. Culoarea și textura sa adaugă o notă de eleganță și stil, transformându-l într-un element de accent pentru cameră.

Căldură și confort: Datorită blanitei moi, această patură oferă o izolație termică excelentă, menținându-vă cald și confortabil în serile reci de iarnă. Este perfectă pentru a vă înfășura în timp ce citiți o carte sau vă uitați la un film.

Ușor de întreținut: Patura este ușor de întreținut, putând fi spălată și curățată cu ușurință pentru a păstra aspectul și calitatea inițială.

Dimensiuni potrivite: Această patură este concepută pentru a se potrivi cu patul dublu, având dimensiunile ideale pentru a vă oferi un somn odihnitor și confortabil.

În concluzie, Patura Cocolino cu Blanita pentru Pat Dublu este o investiție excelentă în confortul și stilul dormitorului dumneavoastră. Oferind căldură, lux și un design elegant, această patură vă va ajuta să creați un sanctuar personal plin de relaxare și confort.

Patura Cocolino cu Blanita

Dimensiuni: 200×230 ±10cm

Intreținere:

– nu se folosesc inalbitori chimici.

– se spala la 30°C automat.

– se calca la max 120°C