Pret 270.00 lei

Incarcator Wireless 4 in 1 A06 cu Incarcare Rapida

Caracteristici principale:

Versatilitate 4in1: Proiectat pentru a satisface toate nevoile tale de încărcare, acest dispozitiv te permite să încarci simultan un telefon, un ceas și niște căști, fără a mai fi nevoie de cabluri multiple pe birou.

Putere Impresionantă: Cu o putere de încărcare de 30W, acest încărcător asigură o încărcare rapidă și eficientă a dispozitivelor tale, economisind timp prețios.

Ceas Digital Integrat: Ține evidența timpului cu stil. Ceasul digital incorporat te ajută să te organizezi mai bine și să fii punctual.

Ambianță Plăcută cu Lumini RGB: Alege între o gamă variată de culori și setări pentru a crea atmosfera perfectă pe biroul tău sau pe noptieră.

Compatibilitate Universală: Funcționează de minune cu o gamă largă de dispozitive, fie că este vorba de Android, iOS, Samsung, iPhone sau dispozitive cu tehnologia Qualcomm.

Suport PD și QC3.0: Beneficiază de tehnologiile de încărcare rapidă Power Delivery și Qualcomm Quick Charge 3.0. Astfel, dispozitivele tale vor fi gata de utilizare în cel mai scurt timp.

Soluție All-in-One: Îmbină funcționalitatea cu estetica. Designul elegant și compact face ca acest încărcător să fie alegerea perfectă pentru orice spațiu.