Pret 428.00 lei

Drona SKY99 Camera Dubla cu 2 Acumulatori si Lame de Rezerva

Drona Andowl SKY-99: Un companion compact pentru aventurile tale aeriene.

Prezentare generală:

Andowl SKY-99 reprezintă înovația în domeniul dronelor – cu un design pliabil, similar dimensiunii unei sticle de apă, aceasta dronă este nu doar portabilă, ci și extrem de eficientă. Brațele sale inteligent pliabile se așează compact, permitându-vă să o transportați fără efort și să fiți gata de zbor în orice moment.

Performanță și Imagistică:

Înarmată cu o cameră HD 720P cu unghi larg de 120°, Andowl SKY-99 surprinde imagini aeriene de calitate superioară. Conectați drona la smartphone-ul dvs. și vizionați în timp real peisajele capturate, transformându-vă experiența de zbor într-o aventură FPV.

Detalii de design și utilizare:

Brațe înlocuibile: Dacă se întâmplă ca un braț sau un motor să se defecteze, pur și simplu înlocuiți-l, fără a avea nevoie de o dronă nouă.

Zbor ușor pentru toți: Modul de menținere a altitudinii și decolarea/aterizarea cu un singur clic asigură un zbor stabil și ușor chiar și pentru începători.

Funcționalități avansate: De la flipuri 3D, întoarcere cu o singură tastă, până la modul Headless și Trimming, drona este echipată pentru o gamă variată de manevre.

Specificații tehnice:

Durată de zbor: 10-15 minute.

Gimbal: Gimbal cu 6 axe.

Camera: 720P cu unghi larg.

Timp de încărcare: 60-70 minute.

Conectivitate: 2.4 GHz, Wi-Fi, control prin aplicație.

Caracteristici notabile:

Drona este dotată cu brațe pliabile pentru portabilitate maximă și oferă un zbor stabil cu ajutorul funcției de menținere a altitudinii. Imagistica este asigurată de o cameră cu unghi larg de 720P, iar zborul este fluidizat de un giroscop cu 6 axe și diferite moduri de zbor.

Pachetul conține:

1 Dronă Andowl SKY-99

1 Telecomandă

1 Cablu USB

Lame de rezervă, protecții pentru elice

2 Baterii de 3.7V 1200 mAh

1 Husă de transport

Drona Andowl SKY-99 este partenerul ideal pentru pasionații de fotografie aeriană, călătorii și aventură, aducând calitate, eficiență și design compact într-un pachet accesibil. Fie că sunteți un profesionist sau un hobbyist, aceasta dronă este pregătită să zboare alături de dvs.