Pret 258.00 lei

Drona SKY97 Cu Camera FullHD cu Mentinere Altitudine si Brate Pliabile

Drona Compactă SKY-97 Cu Brate Pliabile

Îți prezentăm SKY-97 drona compactă care redefinește modul în care percepi fotografia și filmările aeriene. Această dronă ușor de transportat, cu dimensiuni nu mai mari decât ale unui telefon mobil, este destinată celor pasionați de aventură și tehnologie.

Caracteristici Principale:

Dimensiuni Reduse: Brățele pliabile și designul compact fac ca această dronă să fie ideală pentru călătorii, fiind ușor de depozitat și transportat.

Tehnologie Avansată: Echipată cu o cameră Full HD, SKY-97 transmite imagini de înaltă calitate direct pe dispozitivul tău mobil prin intermediul unei aplicații specializate.

Pornire Ușoară: Pentru cei mai puțin experimentați sau pentru momentele în care dorești o pornire rapidă, drona este echipată cu butoane dedicate pe telecomandă pentru decolare și aterizare asistată.

Stabilitate Excepțională: Barometrul de precizie și senzorul optic colaborează pentru a oferi o stabilitate maximă în zbor. Această caracteristică îți permite să te concentrezi pe capturarea celor mai bune cadre.

Siguranță Primordială: Protecțiile pentru elici sunt concepute pentru a preveni accidentele și pentru a proteja atât drona, cât și obiectele din jur în caz de impact.

Nivele de Viteză Adaptabile: Pentru începători sau pentru cei care caută un zbor mai stabil, butonul de ajustare a vitezei permite trecerea la un mod mai lin și previzibil.

SKY-97 reprezintă combinația perfectă între portabilitate, tehnologie și design inteligent. Fie că ești un fotograf profesionist în căutarea unui unghi nou sau un începător în lumea dronelor, această dronă se va dovedi a fi un companion de nădejde în toate aventurile tale. Experimentează libertatea și creativitatea pe care ți le oferă și lasă-te inspirat de lumea văzută din înălțimi!