Oferta include

ZIUA I: 29 DECEMBRIE 2023
-Primirea turistilor intr-un cadru tipic maramuresenesc
Cina : ora 19.00 – 20.00: ciorbă țărănească de văcuță, specialitatea casei: cârnați de porc cu coaste afumate și cartofi țărănești, murături de casă, desert + băuturi (horincă, afânată, apă minerală/plată, suc Coca-Cola/Fanta)

ZIUA II: 30 DECEMBRIE 2023
Mic dejun: ora 8.00 – 10.00 : bufet suedez pe baza de produse tradiționale
Excursie cu sania trasă de cai in muntii rodnei
Se organizeaza plimbare cu sania trasă de cai la Izvorul Albastru al Izei din Muntii Rodnei . Peisajul este deosebit, caii parcurgând un traseu montan de 20 km dus-intors ,pe un drum serpuit de munte. Acolo paznici stau brazii falnici şi case răsfirate ici şi colo. Se oferă hrană rece, vin şi horincă fiartă, ceai fierbinte, pentru a face faţă temperaturii de afară. Pretul este de 50 lei/ copil, 100 lei/ adult.
Cina : ora 19.00 – 20.00 : supa de pui , tocăniță de vițel cu garnitura de orez, desert de casă +băuturi ( horincă, afânată, apă minerală/plată, suc Coca-Cola/Fanta )

ZIUA III: 31 IANUARIE 2023
Mic dejun: ora 8.00 – 10.00 : bufet suedez pe bază de produse traditionale
Recomandăm:
-Vizita la atelierul de ceramica a mesterului Cocean, situat in loc. Sacel ,purtand traditia de 12 generatii in aceeasi familie
– Vizita la Atelierul mesterului in lemn, Grigore Tulean, situat in loc. Sacel, a carui miniaturi reinvie arta lemnului pentru care Maramuresul este atat de vestit.
– Vizita la Moara de apa a mesterului Danila Mecles din localitatea Sacel, unde se poate vizita atelierul de daracit lana cat si valtoarea.
Zona Maramuresului istoric – Vizita la Muzeul Tarancii Romane din Dragomiresti
– Vizita la Mânăstirea Bârsana, localitatea la 35 km distanta de Sacel. Este o zona care impune nu doar prin aspect, ci şi prin linistea si pacea pe care o inspira atunci când paşii turistului ajung acolo şi se transformă într-un pelerin
– Vizita la Cimitirul Vesel de la Săpânţa, Memorialul Durerii din Sighetul Marmaţiei şi Mânăstirea Săpânța Perii Noi
Zona Viseu
-Plimbare cu Mocăniţa pe frumoasa Vale a Vaserului care traversează Muntii Maramureşului. Este printre ultimile locomotive cu aburi din Europa care încă mai străbate calea ferată şi singura din România folosită pentru transportul oamenilor si a lemnelor.
Seara de Revelion : seară maramureşeană, cântec, joc și voie bună- formație cu muzică live – de la ora 20.30 până în zori de zi
Programul serii : Primirea colindătorilor din sat : copii, tineri şi adulți.
MASĂ FESTIVĂ – va avea la bază produse din arta culinară tradițională maramureșeană formată din aperitiv rece și cald, ciorbă, preparat de bază și sărmăluțele casei servite in pâine. Nu vor lipsi cozonacii, prajiturile,cafeaua, apa, sucul, horinca, berea, vinul și șampania.Vom dansa toată noaptea pe acorduri muzicale susținute de o formație tradițională.

ZIUA IV : 1 IANUARIE 2024
Mic dejun : ora 9.00 -10.30 – bufet suedez pe baza de produse tradiționale
Ora 15.00: grătar în aer liber la terasa din curte cu vin fiert și horincă fiartă.
CINĂ FESTIVĂ – ciorbă de perișoare, păstrăv cu mămăligă, cozonaci si prăjitura casei
– cafea, apă, suc, vin, horincă și afânată

ZIUA V: 2 IANUARIE 2024
Mic dejun : ora 8.00- 10.00 – bufet suedez pe baza de produse tradiționale.
Cina : ora 19.00 – 20.00 – ciorbă rădăuţeană, ciolan de porc cu varză călită, desert de casă + băuturi ( horincă, afânată, apă minerală/plată, suc Coca-Cola/Fanta )

ZIUA VI: 3 IANUARIE 2024
Mic dejun: ora 8.00- 10.00 – bufet suedez pe baza de produse tradiționale.

Revelion in Maramures la Pensiunea Lacramioara 3*

Pensiunea Lacramioara este situată în județul istoric Maramureș, oferind cursuri de olărit ceramica dacică de Săcel, WiFi gratuit și piscină interioară.

Camerele au TV sau TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie proprie cu duș sau cadă cu hidromasaj și articole de toaletă gratuite. La cerere, aveți la dispoziție uscător de păr gratuit. Unele camere sunt dotate cu frigider, iar majoritatea oferă balcon.

Restaurantul proprietății servește mâncăruri tradiționale românești. Micul dejun este disponibil dimineața. Aveți la dispoziție facilități de grătar gratuite, foișor cu zonă de relaxare în aer liber și terase. Puteți cumpăra alimente de la un magazin situat la 500 m.

Proprietatea oferă saună, piscină interioară și o cadă tradițională din lemn cu apă salină, precum și biliard, tenis de masă și darts. La un cost suplimentar puteți pescui păstrăv.

Cascada Cailor se află la 28 km de proprietate, iar Mănăstirea Bârsana, la 34 km.

Gara Săcel este situată la 700 m de Pensiunea Lacramioara. Proprietatea oferă gratuit parcare privată supravegheată.