Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un supliment alimentar bio cu vitamina K2 sub forma de MK-7, cea mai biodisponibilă formă de vitamina K2. Vitamina K2 întărește oasele și dinții, protejează inima și rinichii și ajută la coagularea sângelui.

Pret 59.00 lei

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un supliment alimentar care îți oferă doza zilnică recomandată de vitamina K2, o vitamină esențială pentru sănătatea oaselor, dinților, inimii și sângelui. Vitamina K2 este produsă de bacteriile din intestin, dar cantitatea este insuficientă pentru a acoperi necesarul organismului. De aceea, este important să o obții din alimente sau suplimente.

Vitamina K2 are rolul de a transporta calciul din sânge către oase și dinți, unde este necesar pentru a le întări și a le proteja de fracturi sau carii. Totodată, vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulații sau organe, reducând astfel riscul de boli cardiovasculare, artrită sau calcificare renală. Vitamina K2 contribuie și la coagularea sângelui și la vindecarea rănilor, fiind necesară pentru sinteza proteinelor implicate în aceste procese.

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un produs de calitate superioară, care conține vitamina K2 sub forma de menachinon-7 (MK-7), cea mai biodisponibilă și eficientă formă de vitamina K2. MK-7 este extrasă din natto, un aliment tradițional japonez obținut prin fermentarea boabelor de soia. MK-7 are o stabilitate și o durată de acțiune mai mare decât alte forme de vitamina K2, asigurând o absorbție optimă și o distribuție uniformă în organism.

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un produs notificat de Ministerul Sănătății și certificat bio, ceea ce înseamnă că respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Produsul nu conține gluten, lactoză, OMG sau alergeni și este potrivit pentru vegani și vegetarieni. O tabletă pe zi îți asigură doza zilnică recomandată de vitamina K2 și te ajută să îți menții sănătatea oaselor, dinților, inimii și sângelui.

Caracteristici Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg

  • Supliment alimentar cu vitamina K2 sub forma de MK-7
  • Beneficii pentru oase, dinți, inimă și sânge
  • Previne calcifierea vasculară și renală
  • Contribuie la coagularea sângelui și la vindecarea rănilor
  • Produs notificat de Ministerul Sănătății
  • Fără gluten, lactoză, OMG sau alergeni
  • Potrivit pentru vegani și vegetarieni
  • Dozaj: o tabletă pe zi

INGREDIENTE

– Vitamina K2 – MK7
– Carbonat de calciu
– Stearat de magneziu
– Celuloză microcristalină P 101
– Dioxid de siliciu
– Hidroxipropilmetilceluloză

MOD DE ADMINISTRARE

Îți recomandăm să iei 1 tabletă de Vitamina K2 în fiecare zi. Așa te vei bucura la maxim de toate beneficiile ei atât pentru corp, cât și pentru minte. La recomandarea medicului, dozele se pot mări sau micșora.

PĂSTRARE ȘI VALABILITATE

Păstrează flaconul într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Nu-l lăsa la îndemâna copiilor.