Vitamina C 1000 mg este un supliment alimentar natural și eficient, care îți oferă o doză optimă de vitamina C, esențială pentru sănătatea organismului tău. Vitamina C este formulată cu bioflavonoide și măceșe, care îi sporesc absorbția și efectul. Vitamina C susține imunitatea, previne anemia, combate oboseala, protejează inima și îmbunătățește starea de spirit.

Pret 55.00 lei

Vitamina C 1000 mg cu Bioflavonoide și Măceșe Aronia Charlottenburg 60 tablete

Vitamina C 1000 mg cu Bioflavonoide și Măceșe Aronia Charlottenburg 60 tablete este un supliment alimentar natural și eficient, care îți oferă o doză optimă de vitamina C, esențială pentru sănătatea organismului tău. Vitamina C este cunoscută pentru rolul său în susținerea sistemului imunitar, prevenirea și tratarea anemiei, combaterea oboselii, protejarea inimii și a vaselor de sânge, îmbunătățirea stării de spirit și a funcțiilor cognitive. De asemenea, vitamina C contribuie la formarea colagenului, care este important pentru sănătatea pielii, a părului, a unghiilor, a oaselor și a articulațiilor.

Tabletele noastre cu vitamina C nu sunt simple tablete. Ele sunt formulate cu bioflavonoide și măceșe, care ajută la absorbția mai bună și mai rapidă a vitaminei C în organism. Bioflavonoidele sunt compuși vegetali care au proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și antialergice. Ele potențează efectul vitaminei C și îi prelungesc durata de acțiune. Măceșele sunt fructe bogate în vitamina C, dar și în alte vitamine și minerale. Ele au efecte benefice asupra imunității, digestiei, circulației sanguine și prevenirii infecțiilor.

Tabletele noastre cu vitamina C sunt produse de Aronia Charlottenburg, o companie românească specializată în suplimente alimentare naturale și de calitate. Produsele lor sunt notificate de Ministerul Sănătății și nu conțin gluten, lactoză, conservanți sau coloranți. Fiecare flacon conține 60 de tablete, suficiente pentru două luni de consum. Recomandăm să luați o tabletă pe zi, preferabil dimineața, cu un pahar de apă.

Dacă vrei să îți întărești imunitatea, să îți crești energia, să îți protejezi inima și să îți îmbunătățești starea generală de sănătate, alege Vitamina C 1000 mg cu Bioflavonoide și Măceșe Aronia Charlottenburg 60 tablete! Este un supliment alimentar natural și eficient, care îți oferă o doză optimă de vitamina C, esențială pentru organismul tău!

Caracteristici Vitamina C 1000 mg cu Bioflavonoide și Măceșe Aronia Charlottenburg 60 tablete

  • Tip de produs: supliment alimentar
  • Beneficii: susține sistemul imunitar, previne și tratează anemia, combate oboseala, protejează inima și vasele de sânge, îmbunătățește starea de spirit și funcțiile cognitive, contribuie la formarea colagenului
  • Recomandare: o tabletă pe zi
  • Ingrediente active: vitamina C (1000 mg), bioflavonoide (25 mg), pulbere de măceș (20 mg)
  • Ingrediente inactive: acid ascorbic, bioflavonoide citrice din mandarin (Citrus reticulata), celuloză microcristalină, croscarmeloză de sodiu (emulgator), crospovidonă (stabilizator), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu, învelișul tabletei (hipromeloză-6CP, polivinil alcool, talc)
  • Producator: Aronia Charlottenburg
  • Notificat de: Ministerul Sănătății
  • Fara gluten, lactoză, conservanți sau coloranți

INGREDIENTE

– Acid ascorbic
– Bioflavonoide citrice din Mandarin (Citrus reticulata)
– Pulbere de măceșe (Rosa Canina)
– Celuloză microcristalină
– Croscarmeloză de sodiu (emulgator)
– Crospovidonă (stabilizator)
– Dioxid de siliciu (agent antiaglomerant)
– Stearat de magneziu
– Învelișul tabletei (hipromeloză-6CP, polivinil alcool, talc.)

MOD DE ADMINISTRARE

Îți recomandăm să iei 1 tabletă de Vitamina C în fiecare zi. Așa te vei bucura la maxim de toate beneficiile ei atât pentru corp, cât și pentru minte. La recomandarea medicului, dozele se pot mări sau micșora.

IMPORTANT: tabletele sunt foarte concentrate și astfel sunt destinate doar adulților.

PĂSTRARE SI VALABILITATE

Păstrează flaconul închis, într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Consumă tabletele înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj