Cooenzima Q10 organic 15,6 g (120 mg) Pharmovit 60 Capsule este un supliment alimentar care conține coenzim Q10 pur și activ pentru sănateate celulara și energie. Formula include BioPerine® pentru absorbție optima și inulin pentru digestie sănatoas.

Pret 85.40 lei

Coenzima Q10 15,6 g (120 mg) Pharmovit 60 Capsule

Coenzima Q10 15,6 g (120 mg) Pharmovit 60 Capsule este un supliment alimentar organic, care conține o formă pură și activă de coenzimă Q10, un compus esențial pentru sănătatea celulară și producția de energie. Coenzima Q10 este prezentă în toate celulele corpului, dar nivelul ei scade odată cu înaintarea în vârstă, stresul, fumatul sau consumul de medicamente. Acest lucru poate afecta funcționarea organelor vitale, cum ar fi inima, ficatul sau creierul. Prin suplimentarea cu coenzimă Q10 organică, puteți susține sănătatea cardiovasculară, imunitară, cognitivă și metabolică.

Coenzima Q10 organică de la Pharmovit are o biodisponibilitate ridicată, datorită adăugării de BioPerine®, un extract de piper negru care îmbunătățește absorbția și eficiența nutrienților. De asemenea, formula conține inulină din rădăcină de cicoare, o fibră prebiotică care favorizează buna funcționare a intestinelor și echilibrul florei bacteriene. Produsul este certificat organic, fără aditivi artificiali sau alergeni.

Coenzima Q10 organică de la Pharmovit este recomandată persoanelor care doresc să își protejeze sănătatea în mod natural și să își îmbunătățească calitatea vieții. Acest supliment poate fi util în caz de oboseală cronică, hipertensiune arterială, colesterol mărit, boli cardiace, diabet sau declin cognitiv. De asemenea, coenzima Q10 are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, care pot preveni îmbătrânirea prematură și bolile degenerative.

Pentru a beneficia de efectele coenzimei Q10 organice de la Pharmovit, se recomandă administrarea unei capsule pe zi, în timpul mesei, cu un pahar de apă. Nu depășiți doza zilnică recomandată și nu utilizați acest produs ca substitut pentru o dietă variată și echilibrată. Acest produs nu este destinat femeilor însărcinate sau care alăptează și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele sale.

Caracteristici Coenzima Q10 15,6 g (120 mg) Pharmovit 60 Capsule

  • Supliment alimentar organic cu coenzimă Q10 pură și activă
  • Susține sănătatea celulară și producția de energie
  • Protejează sănătatea cardiovasculară, imunitară, cognitivă și metabolică
  • Conține BioPerine® pentru o absorbție optimă și inulină pentru o digestie sănătoasă
  • Fără aditivi artificiali sau alergeni
  • Recomandat persoanelor care vor să își îmbunătățească calitatea vieții

INGREDIENTE: Coenzima Q10 (ubichinonă), inulină, învelișul capsulei: gelatină, BioPerine® – extract din fructe de piper negru standardizat la 95 % piperină. BioPerine® este o marcă înregistrată a SABINSA.

Ingrediente în porția zilnică – 1 capsulă

Ubiquinonă – 120 mg
Inulină – 77 mg
BioPerine® extract din fructe de piper negru (Piper nigrum) – 3,0 mg – inclusiv piperină – 2,85 mg