google-site-verification=WgYgh1Fj4-YopoDNJJ2t1T9gWsSDemNYjjLblzUzDLg

Pret 1718.00 lei

Cumpara in rate lunare100.70 lei x 24 rate

Transport Gratuit cu flota proprie

Cumperi fara griji si in siguranta.

Fotoliu Quinn Gri Deschis

Atentie:  Pretul afisat nu include alte accesorii sau obiecte de decor (pernele deco, tablouri, elemente de iluminat, covor etc.). Taburetele se pot achizitiona optional.

Incapator si foarte confortabil, Fotoliu Quinn Crem este alegerea potrivita in materie de mobilier si de amenajarea casei, fiind usor de integrat in orice incapere. Pe langa nivelul de confort pe care il ofera datorita suportului spatarului si al tetierei, fotoliul este caracterizat de formele sale moderne si elegante. Te poti relaxa si rasfata dupa o zi lunga pe sezutul sau comod, acesta avand dimensiunea de: 130 cm lungime, 100 cm latime, 105 cm inaltime totala. Este tapitat cu stofa de calitate pe diverse culori.

  • Livrare gratuita si rapida, 4-10 zile lucratoare prin flota proprie
  • Suntem producatori de tapiterii, fara intermediari,
  • Toate piesele de tapiterii au o garantie de 2 ani

Ofera fermitatea optima, dar si confortul dorit prin sezutul fotoliului care este din poliuretan High Resilience. Scheletul este rezistent, realizat pe structura solida de fag si pal.

Fotoliu Quinn Crem se incadreaza cu usurinta in majoritatea locuintelor indiferent de stilul acestora. Puteti alege din mai multe culori pentru stofa.

Hits: 0