google-site-verification=WgYgh1Fj4-YopoDNJJ2t1T9gWsSDemNYjjLblzUzDLg

O nouă colecție de cărți pentru părinți, cu câte 10 sfaturi-cheie pentru rezolvarea celor mai apăsătoare frământări. Scrise de psihologi și specialiști în creșterea copiilor, aceste volume conțin numeroase soluții care și-au dovedit eficiența și care pot ajuta orice părinte să-i ofere copilului tău susținerea și încrederea de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă.

Cărți pentru părinți

Bullyingul școlar

CARACTERISTICI

Format147 x 200
Număr pagini80
AutorFrédérique Corre Montagu
TraducereGregoria Petrea

Mai mult ca oricând, subiectul bullyingului în școli este astăzi în atenția tuturor. Bineînțeles, intimidările au existat dintotdeauna și situațiile în care un grup de elevi aleg un copil și îl transformă în țapul lor ispășitor s-au întâlnit în curțile tuturor școlilor și liceelor. Acest fenomen a devenit tot mai răspândit, deoarece bullyingul este acum omniprezent, în diferite forme: verbal, comportamental și digital.
Această carte conține:
• Perspective asupra cauzelor, manifestărilor și consecințelor bullyingului;
 • O mulțime de soluții care și-au dovedit eficiența și care completează aceste 10 sfaturi-cheie, ca să-ți susții copilul și să-i oferi instrumentele necesare să se protejeze, să se apere și să-și sporească încrederea în sine.

Copilul supradotat

CARACTERISTICI

Format147 x 200
Număr pagini80
AutorClaire Grand
TraducereGregoria Petrea

Nu este întotdeauna ușor să sprijini un copil supradotat, deoarece această funcționare atipică este încă prea puțin înțeleasă de către profesioniști. Părinții se află, de asemenea, în dificultate atunci când se confruntă cu un copil diferit, deconcertant sau chiar recalcitrant. Curios, visător, uneori solitar, dar și hipersensibil, copilul supradotat rămâne adesea un mister pentru cei din jur.
Această carte conține:
• Precizări cu privire la caracteristicile potențialului ridicat, pentru a-ți înțelege și a-ți ajuta mai bine copilul;
• O mulțime de soluții care și-au dovedit eficiența și care completează aceste 10 sfaturi-cheie, ca să-ți sprijini micuțul atipic și să-i oferi instrumentele necesare pentru o dezvoltare armonioasă.

Copilul „dis”

CARACTERISTICI

Format147 x 200
Număr pagini80
AutorFrançoise Chée
TraducereDaniel Voicea

Numim „tulburări dis” ansamblul de tulburări cognitive specifice care apar pe parcursul dezvoltării copilului, în perioada de învățare timpurie. Aceste tulburări pot avea un impact puternic asupra vieții școlare, sociale și emoționale a copilului. Acesta este motivul pentru care identificarea lor timpurie este fundamentală. Cum să sprijiniți un copil „dis”? Ce tratamente se recomandă? Ce e de făcut la școală și acasă?
Această carte conține:
• Perspective asupra diferitelor tulburări și a impactului lor asupra vieții de zi cu zi;
• O mulțime de soluții care și-au dovedit eficiența și care completează cele 10 sfaturi-cheie care vă ajută să vă sprijiniți copilul și să-i ușurați viața de zi cu zi.

Cum să ai un copil autonom

CARACTERISTICI

Format147 x 200
Număr pagini80
AutorFlorence Millot
TraducereGregoria Petrea

Autonomia este o nevoie a copilului. Ea îi permite să se descurce în viața de zi cu zi, să devină din ce în ce mai independent și să ia propriile decizii. Nevoia de autonomie evoluează de-a lungul copilăriei și adolescenței. Să devii autonom înseamnă să dobândești treptat o formă de control asupra propriei persoane și asupra propriei vieți. Este un element esențial al încrederii în sine.
Această carte conține:
• Perspective despre nevoia de autonomie a copilului la toate vârstele;
• O mulțime de soluții care și-au dovedit eficiența și care completează aceste 10 sfaturi-cheie, pentru a-ți sprijini copilul și pentru a-i oferi încredere deplină în sine.

Hits: 2