google-site-verification=WgYgh1Fj4-YopoDNJJ2t1T9gWsSDemNYjjLblzUzDLg

Pret 109.00 lei

Floraria online iti ofera posibilitatea de a comanda online  colectie de flori la ghiveci deosebite, flori naturale in ghiveci, flori ornamentale de ghiveci, flori mov in ghiveci. Plante cu flori in ghiveci pentru camera, birou sau terasa. Plante decorative pentru interior, plante de apartament, plante de birou, flori ghiveci online.

Si pentru ca te apreciem ca si client, iti oferim flori superbe ghiveci si livrare gratuita in Bucuresti.

Aloe vera in ghiveci

CompozitieInaltime 40-50 cm
Optiuni LivrareBucuresti si Ilfov
Timp livrarePoate fi livrat in 3 ore

Acest ghiveci ceramic este perfect pentru orice iubitor de plante, in special pentru cei care apreciaza beneficiile vindecatoare ale aloe vera. 

Planta de aloe vera este o suculenta cunoscuta pentru proprietatile sale de vindecare. 

Plantele de aloe vera sunt usor de ingrijit si reprezinta un element de decor pentru orice casa. Ele pot fi asezate langa o fereastra insorita sau in aer liber, intr-un loc umbros. Plantele de aloe vera nu necesita multa apa, asa ca sunt o alegere buna pentru persoanele care nu au suficient de mult timp liber, iar udatul plantelor este adesea omis. Pentur a va bucura cat mai mult timp de prezenta plantei in propria casa, asigurati-va in permanent ca amestecul de ghiveci ramene bine drenat si udati planta aproximativ o data pe saptamana. 

Poate fi oferit cu ocazia sarbatorilor importante din an, atunci cand vizitati rudele sau niste prieteni apropiati si bineinteles de ziua de nastere a mamei. 

Hits: 0