google-site-verification=WgYgh1Fj4-YopoDNJJ2t1T9gWsSDemNYjjLblzUzDLg

Indiferent de tehnica pe care o vei aborda, pensulele pentru pictură sunt indispensabile pentru tine. Sunt accesorii importante, fără de care nu poți picta un tablou. Regăsești aici pensule individuale sau seturi de diferite tipuri, mărimi, dimensiuni și materiale, semi profesionale sau profesionale, de la branduri precum Atelier sau Daler Rowney. 

Dacă pictezi în ulei poți alege pensule pentru pictură din păr de porc, fiind dure, pentru a putea încărca o suprafață cu multă vopsea. Dacă ești pasionat de pictură în acrilic, acuarelă sau ulei regăsești la Pictorul Fericit seturile potrivite de pensule pentru pictură. Sunt foarte ușor de mânuit, cu mânere din lemn. Nu uita nici de cuțitele pentru amestecarea culorilor, acestea fiind calitative și rezistente. 

Am selectat atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați, pensule din fir natural sau sintetic, dintre cele mai diverse tipuri și forme: filbert, late, bidinea, de tip mop, trafalet etc. Alege ​ceea ce ai nevoie și bucură-te de lumea culorilor și a artei. 

Pensule pentru pictură

Hits: 0