google-site-verification=WgYgh1Fj4-YopoDNJJ2t1T9gWsSDemNYjjLblzUzDLg

Pret 321.00 lei/3 litri

Pret 812.00 lei/10 litri

SurfaPaint Kirei este o vopsea fotocatalitică inteligenta, pe baza de nanotehnologie, cu proprietăți de autocurățare. Valorificând puterea luminii ambientale, nanoparticulele de dioxid de titan degradează compușii organici.

Vopsea termoizolanta, cu opacitate si acoperire excelenta, continut de fluoropolimeri antipatare, aderenta ridicata, flexibilitate si elasticitate, pentru acoperirea suprafetelor exterioare si acoperisuri. Rezistenta la radiatiile UV si alkaline. Termoizoleaza si hidroizoleaza. Ideal pentru acoperisuri, terease. Se foloseste pe suprafete orizontale si verticale, pentru zone de trafic etc. Prin blocarea transferului termic, reflexie si prin impermeabilizarea suprafetelor ajuta la conservarea energiei.

Vopsea cu Autocuratare SurfaPaint Kirei

Acoperire: 4-6mp/L/2 straturi

SurfaPaint Kirei    Auto-curăţare şi dezodorizare

Inspirat de cuvântul japonez Kirei, care înseamnă în același timp curat și frumos, SurfaPaint Kirei este o vopsea funcțională și inteligentă. Surfapaint Kirei are capacitatea de a se autocurăța, datorita tehnologiei SURFASHILED rămânând ca nouă. Murdăria se descompune în dioxid de carbon și material anorganic doar prin energia luminii. În același timp, bacterii, viruși, ciuperci și mucegai, (LISTERIA, E COLI, STAFILOCOCUL AURIU) sunt eliminate. Vopseaua are capacitatea de a elimina mirosurile și de a îmbunătăți calitatea aerului din interior. SurfaPaint Kirei reflectă mai mult de 94%  în spectrul NIR, ceea ce o face o vopsea rece, ideala pentru toate mediile. Nanoparticulele de dioxid de titan conținute sunt activate, atât la lumina solară cât şi lumina artificială, fluorescentă. Acesta este un proces continuu, care rămâne activ pentru toata durata de viață a vopselei.

SurfaPaint Kirei este o vopsea  fotocatalitica cu proprietăţi de auto-curăţare. Prin valorificarea puterii luminii din jur, nanoparticulele de dioxid de titan se descompun în substanțe organice. Atunci când este aplicata pe suprafețe exterioare, SurfaPaint Kirei descompune poluarea și previne dezvoltarea mucegaiului și reflectă mai mult de 94% din Infraroşii (IR) radiații incidente, economisirea energiei și reducerea costurilor de încălzire / răcire de construcție. Valorile reflectate sunt îmbunătățite în continuare de către fotocatalitic, efectul de auto-curățare și rămân neschimbate pentru o perioadă mai lungă de timp, în comparație cu o vopsea conventionala, deoarece este o vopsea rezistentă la intemperii, cu o acoperire excepțională, opacitate și rezistență la radiațiile UV. Prin urmare, aspectul proaspat al unei suprafețe nou-vopsită rămâne mult timp după aplicare. Atunci când SurfaPaint Kirei se aplică pe suprafețe interioare, lumina artificială activează și sterilizează microorganismele din aer sau legate de suprafață, dezodorizează și îmbunătățește calitatea aerului din interior. În același timp, nanoparticulele de titaniu cresc albul si reflectivitatea termica. Toate în toate, SurfaPaint Kirei oferă o funcționalitate avansată bazată pe nanotehnologie pentru pereții exteriori sau interiori și zidărie. Vopseaua este albă şi poate fi colorată cu culori pale (de preferință, cu coloranți anorganici).

Aplicabilitate: SurfaPaint Kirei poate fi aplicată direct pe suprafețele interioare sau exterioare de perete (zidărie, beton, tencuiala, gipscarton), și ori de câte ori avem o vopsea pe bază de apă. Noile substraturi din ciment sau zidărie sa fie întărite timp de mai mult de 3-4 săptămâni  înainte de aplicarea grundului. Pentru rezultate mai bune se aplică SurfaMix C ca primer ca amorsă. Condițiile adverse în timpul sau imediat după aplicare poate afecta proprietățile acoperirii.

Mod de preparare: Asigurați-vă că toate suprafețele sunt curate și uscate înainte de aplicare. Îndepărtați orice urmă de praf și murdărie. Notă de aplicare: Se amestecă bine înainte de aplicare. Nu dilua pentru reducerea decalajelor și fisurile de până la 0,5 mm. Pentru fisuri mai mari de 1mm, umple golul cu un chit adecvat. În cazul în care este necesară subtierea adăuga până la 10% apă în volum. Temperatura de aplicare ar trebui să fie între 8 – 35⁰C. Aplicati 2-3 straturi folosind o perie de calitate bună, rola sau prin pulverizare cu un vârf de 1,4mm diametru sau mai mult. Nu supraperia. Colțurile și marginile să vă asiguraţi că  sunt acoperite în mod corespunzător. Straturi suplimentare trebuie aplicate la 4-6 ore după aplicarea anterioară. Rata de împrăștiere: 10-12 m2 / L. Timp de uscare: De obicei 1 oră în funcție de grosimea stratului. Temperaturile scăzute și umiditatea ridicată vor prelungi timpul de uscare. Curățarea uneltelor: Toate sculele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă. Depozitare: A se păstra într-o zonă rece, uscat, bine ventilata, departe de căldură și de lumina directă a soarelui. Resigilati cu atenție recipientele utilizate parțial. A se feri de îngheț. Pentru a evita riscul de deversare, depozitați întotdeauna și transportati într-o poziție sigură și verticală. Termenul de valabilitate al produsului în recipiente închise ermetic este de 24 de luni după data de producție. Aruncați containerul gol în mod responsabil și în conformitate cu legislația locală. Siguranță: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați să inspirați praful / fumul / gazul / ceața / vaporii / spray-ul. Utilizați numai în aer liber sau într-o zonă bine ventilata. În caz de înghițire: sunați imediat la un centru de otravă sau / un medic. Nu folosiți recipient gol pentru depozitarea alimentelor. A se evita contactul cu pielea și ochii. Dupa contactul cu pielea se spală imediat cu apă și săpun. Nu folosiți diluanți cu solvent. În cazul contactului cu ochii, se spală imediat cu multă apă și, dacă este necesar, cereti sfatul medicului. COV (Compuși organici volatili): COV UE Valoarea limită Conținutul maxim (Directiva 2004/42 / CE) de produs într-o gata pentru utilizare (categoria A / o “acoperire Matt pentru pereți interiori și plafoane”, Tip WB): 30 g / l (2010). Conținutul maxim de COV al acestui produs este de 14 g / l.

Standarde internaționale Testare

Densitate: (ISO 2811-1): 1,32 ± 0,05 g / cm3 pH (ISO 19396-1): 8,8 ± 0,5

Conductivitatea termică: (EN ISO 12667: 2004): 0,44 W / (mK).

Emisivitate: (ASTM E408-71): 0,91

Rezistență la frecare: (EN ISO 11998: 2006): Clasa 1

Reflectanta: (ASTM E 903-96): total de 91.84% (250-2200 nm), infraroșu 94.22% (700-2200 nm)

Rezistență fungică: (BS 3900-G6: 1989): o excelenta rezistenta impotriva ciupercilor din Clasa 1

Hits: 1