google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Bucurați-vă în confort de petrecerea timpului liber cu prietenii sau familia în aer liber, cu ajutorul acestui șezlong!

Construită din lemn de tec de esență tare, extrem de rezistent, această piesă de mobilier a fost tratată, uscată în cuptor și apoi șlefuită fin, pentru un aspect foarte neted. Lemnul de tec este cunoscut pentru robustețea sa excepțională și rezistența la intemperii, fiind mult mai potrivit pentru mobilierul de grădină decât orice alt tip de lemn. Lemnul de tec este alegerea perfectă dacă doriți să achiziționați o piesă de mobilier de grădină care va rezista trecerii timpului. Perna inclusă adaugă un plus de confort în timp ce vă odihniți. Spătarul poate fi reglat în 4 poziții, după preferințe.

Șezlong cu pernă crem, lemn masiv de tec

Notă: Pentru a prelungi durata de utilizare a mobilierului dvs. de exterior, vă recomandăm să îl curățați regulat și să nu îl lăsați în aer liber fără protecție, atunci când nu este folosit.

Pentru curățare: Folosiți o soluție ușoară de săpun

Depozitare: Dacă este posibil, depozitați într-un loc răcoros și uscat, în interior. Dacă produsul este depozitat în aer liber, protejați-l cu o husă impermeabilă. Ștergeți și uscați excesul de apă sau zăpadă de pe suprafețele plane, după ploaie sau ninsoare. Permiteți o circulație suficientă a aerului, pentru a evita deteriorarea cauzată de umiditate.

  • Culoare pernă: Crem
  • Material: Lemn de tec de esență tare, șlefuit fin, cu finisaj pe bază de apă, material textil (poliester 100%)
  • Dimensiuni: 200 x 60 x 35 cm (l x ad. x î)
  • Spătarul se înclină în 4 poziții
  • Grosime pernă: 4 cm
  • Asamblare necesară: Da