google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Plasma marina Oligocean – Metoda Rene Quinton – supliment alimentar complet pentru mineralizarea organismului 

Îți dorești un supliment alimentar complet care să furnizeze organismului tău toate mineralele necesare unei dezvoltări sănătoase? Plasma Quinton reprezintă un produs revoluționar, descoperit în secolul al XIX-lea și folosit în prezent la scară largă grație valorii sale nutritive testate. Plasma Quinton include lista completă de minerale vitale pentru funcționarea optimă și regenerarea celulelor din corp. Plasma de Quinton este un supliment alimentar cu rol de compensare a deficitului de minerale al organismului. 

Comandă online Plasma Quinton la prețuri incredibile. Organismul necesită suplimente și multivitamine pentru lupta contra bolilor. Alimentează funcțiile organismului cu vitamina C și vitamina D pentru detoxifiere, prevenirea răcelilor și gripei, pentru o piele cu aspect luminos și un sistem imunitar de fier. Apelează la suplimentele alimentare Plasma Izotonic pentru tratarea afecțiunilor de astm, alergii, probleme parazitare sau intoleranțe alimentare. 

Plasma Marina Hipertonic, suplimentul minune pentru susținerea efortului intelectual și fizic 

Plasma Marina Hipertonic este bogată în aluminiu, calciu, zinc, sodiu, siliciu, potasiu, mangan, magneziu, iod, cupru și lista continuă. Toate aceste elemente influențează rezistența oaselor, reglarea pH-ului, asimilarea vitaminelor sau relaxarea musculaturii. Plasma Marina Hipertonic asigură organismului un efect terapeutic, de revigorare, ideal pentru ameliorarea senzațiilor de epuizare și oboseală cronică. Suplimentul Plasma Quinton este indicat în mod special înaintea și după efortul intelectual sau fizic intensiv, precum sunt perioadele de examene sau competiții sportive.

Gama de suplimente alimentare Plasma Quinton Hipertonic ajută la eliminarea oboselii accentuate, menține sănătatea danturii, sprijină funcțiile psihologice, protejează sistemul nervos și contribuie la menținerea sănătății oaselor și a musculaturii.