google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Stil idilic, confortabil, maritim, rustic: stilul casei rustice! Lemnul de salcâm solid ofera acestei mese „Marbella” Home Affaire un aspect atrăgător. Aspectul frumos al lemnului este atemporal și se încadrează într-o varietate de stiluri de amenajare diferite. În plus, mobilierul din sufragerie poate fi ușor combinat cu alte culori.

Masa din lemn masiv, salcam, 200 x 100 x 76 cm

Detalii:

Blat de masă gros de 4 cm

Suprafață ușor de întreținut

Design atemporal

Lemnul utilizat în producție este certificat FSC®. Un alt avantaj este suprafața ușor de întreținut, care economisește mult timp și efort la curățare. Un design elegant datorită materialelor selectate: masa de luat masa »Marbella« realizată din lemn de salcâm solid de la Home Affaire.

Detalii:

CULOARE Culoare salcâm

MĂSURĂRI Lățime 200 cm Adâncime 100 cm Înălțime 75 cm Lățimea mesei 200 cm Grosime blat 4 cm

Notă privind dimensiunile Toate informațiile sunt aproximative.

MATERIAL Material de masă lemn masiv Rama materialului din lemn masiv Lemn de tip salcâm

Referință materială
Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați o gestionare exemplară a pădurilor – în conformitate cu standardele stricte ecologice, sociale și economice ale Forest Stewardship Council® – și protejarea resurselor forestiere.

ARATA / STIL Design atemporal

Formă dreptunghi

Detalii livrare

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat și folie neagră pentru a le proteja în tranzit.Livrarea produselor se va face în 6-10 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că fiecare piesă poate diferi ușor în ceea ce privește culoarea și dimensiunea (+/- 1-5 cm). Acest tip de variație nu este considerat un defect.