google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Mobila pentru casă trebuie să fie frumoasă, rezistentă și funcțională, calități pe care le au toate obiectele de mobilier din magazinul nostru online. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri pentru o mulțime de produse, de la canapele și colțare, până la paturi, dulapuri, comode sau mese și măsuțe de diverse dimensiuni. Nu este niciodată ușor să alegi mobila pentru casa ta, mai ales când cumperi online, însă noi îți facem decizia mai ușoară, oferind piese și corpuri de mobilier de calitate, la prețuri mici.

Alege din gama variată de produse, mobila pentru living, pentru dormitor sau pentru bucătărie. Aici găsești canapele frumoase și comode, scaune de bucătărie, de bar sau de birou și fotolii, paturi matrimoniale sau de o persoană, comode TV, șifoniere și vitrine, birouri, noptiere, mese de bar sau mese consolă și multe alte corpuri de mobilier. Livrarea produselor este GRATUITĂ. Comenzile îți pot aduce puncte de loialitate.

Comoda inalta Roma Home Affaire, lemn, alb/gri, 100 x 119 x 45 cm

Detalii: 

Culoare: alb/gri

Material: lemn certificat FSC

Specie front: lemn masiv de pin 

Corp: lemn fabricat

Dimensiune: 100 x 119 x 45 cm

Mobilierul din seria Roma este acoperit cu vopsele și lacuri pe bază de apă care respectă standardele europene de siguranță.