google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Bicicletele MTB Romet sunt o colectie de modele care reprezinta esenta mountain biking-ului pentru segmentul entry level. Toate caracteristicile bicicletelor au fost concepute pentru a reproduce avantajele acestui tip de sport cu cat mai multa precizie.Pentru a atinge aceste obiective, am acordat o atentie speciala echilibrarii specificatiilor, elaborate cu atentie.Cand am analizat cele mai importante componente din punct de vedere al performantei pentru ciclism, am folosit componente de cea mai inalta calitate din aceasta gama de preturi, obtinand o valoare exceptionala

  • Furca cu suspensie
  • Roti de 26 inch cu jante duble din aluminiu
  • Deraior schimbatoare Shimano Tourney TY300 (fata) / Shimano Tourney TY300D (spate) cu 21(3×7) rapoarte viteza
  • Frane V-brake Alhonga HJ-811AD7 aluminiu (fata/spate)
  • Angrenaj Cyclone CTL-3 42/34/24T 170 mmAnvelope Michelin Country A.T 26×2.0
  • Greutate bicicleta: 13.4 kg


Bicicleta de munte pentru copii Romet Rambler R6.1 Jr Albastru

Geometria atent aleasa, sustinuta de teste indelungate pe teren si o selectionare atenta a pieselor, a asigurat dinamica bicicletelor, o directie eficienta si marja de siguranta necesara.

Cadrul, transmisia, suspensia, designul seii si franele sunt toate componente functionale si sunt toate aproape la fel de responsabile pentru perfomata pe traseu – in acest sens, seria Rambler asigura o potrivire perfecta.

Colectia Romet 2021 este plina de schimbari si de modele complet noi! Schimbarile se regasesc in diverse segmente ale colectiei, iar modelele noi introduse anul acesta sunt rezultatul muncii de echipa si a faptului ca suntem atenti la nevoile utilizatorilor.

Bicicletele din 2021 pe care le vei descoperi sunt urmatorul pas in strategia de dezvoltare Romet, dar si rezultatul viziunii noastre si a analizelor de piata.

Colectia a fost extinsa cu modelul mult asteptat HARDTAIL MUSTANG FLEX, cu sistemul de amortizare Softtail. Categoria de MTB ENDURO se intoarce cu modelul DAGGER, noul nostru model de top.

Romet este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani.

Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii.

Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente. Aducerea in acelasi loc a echipelor de cercetare si productie ne-a permis sa optimizam designul inca din primele stadii ale acestuia.

Multumita utilizarii infrastucturii specializate de cercetare si a tehnologiei inovatoare – inclusiv scanarea 3Dprintarea 3Danaliza MES si cel mai recent software CAD, aceste activitati au mpact important si vizibil in calitatea finala a produsului.

Datorita imprimantelor 3D, productia unui model pentru fiecare cadru ne permite sa grabim in mod semnificativ procesul de implementare a acestuia in productie.

In etapa urmatoare este realizat modelul, iar apoi este testat in laborator si pe teren. Daca trece toate testele, intra in productia de masa.

Bicicletele Romet au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor.

Romet este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din Europa. Producem in jur de 400.000 de componente pe an, reprezentand 1/3 din productia totala de biciclete din Polonia. O parte importanta a productiei totale este destinata exportului catre pietele din Europa de Vest. In prezent, bicicletele Romet sunt vandute in 32 de tari din toata lumea.

GarantiePe viata pentru cadru, 2 ani pentru piese
CuloareAlbastru
Dimensiune roti (inch)26
FurcaCu suspensie
Model furcaCu suspensie
Model frane f/sV-brake Alhonga HJ-811AD7 aluminiu (F/S)
Frane fataV-brake
Frane spateV-brake
Schimbator fataShimano Tourney TY300
Schimbator spateShimano Tourney TY300D
Viteze21(3×7)
AnvelopeMichelin Country A.T 26×2.0
AngrenajCyclone CTL-3 42/34/24T 170 mm
PinioaneShimano MF-TZ500 14-28T 7 viteze
PipaRomet Din aluminiu 60/90 mm
Manete schimbator f/sShimano ST-EF41 3×7 viteze (f/s)
Butuc fataJoyTech JY-433 din otel
Butuc spateJoyTech JY-434 din otel
PedaleFP-804
JanteJante duble din aluminiu
SaVader
Tija saOtel 27.2 mm 300 mm
Greutate produs (kg)13.4
Greutate maxima permisa110 Kg (*include bicicleta, bagaje si ciclist)