google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Daca iubesti aventura si visezi la excursii pe munti, departe de agitatia orasului, atunci bicicleta mountain bike este ceea ce ti se potriveste. Gasesti la noi in magazin online, mtb-uri ieftine, pentru incepatori, pentru biciclisti care au gustat deja din bucuriile potecilor, cat si biciclete mtb pentru sportivi avansati. Iti oferim preturi pentru toate buzunarele si te asiguram de calitatea produselor noastre.


Bicicleta de munte pentru barbati Romet Rambler R6.2 Albastru

Bicicleta de munte pentru barbati Romet Rambler R6.2 Albastru 2020, cu cadru din Aluminiu, roti de 26 inchi cu janta dubla din aluminiu, furca cu suspensie Romet, frane pe disc mecanice (fata/spate), deraior Shimano Tourney TY300 (fata) / Shimano Tourney TY300D (spate), transmisie cu 3×7 rapoarte, angrenaj Cyclone CTL-3 42/34/24T cu brat pedalier 170 mm si pinioane Shimano MF-TZ500 14-28T 7 viteze, butuci JoyTech D041DSE din aluminiu (fata) / JoyTech D242DSE din aluminiu (spate), ghidon Romet aluminiu FOV 600 mm, greutate 14.2 kg

Romet este unul din leaderii pietei de biciclete din Europa, cu o puternica istorie si experienta in piata, de peste 70 de ani.

Brandul foloseste cele mai noi tehnologii, intr-un proces constant de inovare si perfectionare, deviza ce a dus la o dezvoltare impresionanta si cucerirea de noi teritorii.

Filosofia de design a Romet a fost dintotdeauna centrata pe a oferi o experienta de pedalat incantatoare. Inovatia este omniprezenta, iar echipa Romet este activ implicata in dezvoltarea de solutii eficiente. Aducerea in acelasi loc a echipelor de cercetare si productie ne-a permis sa optimizam designul inca din primele stadii ale acestuia.

Multumita utilizarii infrastucturii specializate de cercetare si a tehnologiei inovatoare – inclusiv scanarea 3Dprintarea 3Danaliza MES si cel mai recent software CAD, aceste activitati au mpact important si vizibil in calitatea finala a produsului.

Datorita imprimantelor 3D, productia unui model pentru fiecare cadru ne permite sa grabim in mod semnificativ procesul de implementare a acestuia in productie.

In etapa urmatoare este realizat modelul, iar apoi este testat in laborator si pe teren. Daca trece toate testele, intra in productia de masa.

Bicicletele Romet au fost create si testate cu pasiune si sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari. Atat designul cat si productia se realizeaza in UE, garantand astfel un standard de calitate ridicat si reactie prompta la nevoile in schimbare continua ale clientilor.

Romet este unul dintre cei mai mari producatori de biciclete din Europa. Producem in jur de 400.000 de componente pe an, reprezentand 1/3 din productia totala de biciclete din Polonia. O parte importanta a productiei totale este destinata exportului catre pietele din Europa de Vest. In prezent, bicicletele Romet sunt vandute in 32 de tari din toata lumea.

GarantiePe viata pentru cadru, 2 ani pentru piese
CuloareAlbastru
Dimensiune roti (inch)26
FurcaCu suspensie
Model furcaCu suspensie Romet
Model frane f/smechanical disc (fata/spate)
Frane fataPe disc mecanice
Frane spatePe disc mecanice
Disc frana160 mm (fata/spate)
Schimbator fataShimano Tourney TY300
Schimbator spateShimano Tourney TY300D
Viteze21(3×7)
AnvelopeMitas 26 x 2.0 sau Michelin Country A.T 26×2.0
AngrenajCyclone CTL-3 42/34/24T cu brat pedalier 170 mm
PinioaneShimano MF-TZ500 14-28T 7 viteze
PipaRomet aluminiu 60/90 mm
Manete schimbator f/sShimano ST-EF41 3 viteze (fata) / Shimano ST-EF41 7 viteze (spate)
Butuc fataJoyTech D041DSE din aluminiu
Butuc spateJoyTech D242DSE din aluminiu
PedaleFP-804
JanteJanta dubla din aluminiu
SaRomet MTB
Greutate produs (kg)14.2
Greutate maxima permisa110 Kg (*include bicicleta, bagaje si ciclist)
Detalii livrareSe livreaza in cutia originala, asamblata 85% – necesita montaj. Optional puteti alege la finalizarea comenzii serviciul de montaj – 129 lei (se livreaza cu ghidonul rotit si pedalele scoase, pentru siguranta la transport)