google.com, pub-8980313235729506, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Intr-un birou, fotoliul valorifica intr-un mod creativ spatiul de asteptare, iar intr-un living eficientizeaza zona de socializare, deoarece preia de la canapea o parte din sarcina de a asigura confortul tau, al familiei si al oaspetilor. Care vor veni des daca se va duce vorba ca ai ales unul dintre fotoliile noastre elegante, cu modele moderne si culori pline, vibrante, fara a fi tipatoare, agasante, doar suficient de interesante incat atunci cand le vezi sa-ti vina sa le admiri un pic inainte sa te asezi.

Fotoliu extensibil sau fix


Naturlich produce fotolii foarte confortabile, generoase ca spatiu si placute la atingere, pe care le simti ca o mangaiere delicata.
Avem numeroase modele cu brate drepte, care iti vin pe corp ca turnate, sau usor inclinate, cu spatare scurte sau inaltate, asigurand suport adecvat pentru cap si spate.
Iar un fotoliu extensibil poate fi tranformat cu usurinta in pat, pentru completa relaxare, de la o usoara motaiala pana la o profunda visare. Avem si foarte interesante balansoare, create sa-ti induca, printr-o miscare lina, de leganare, o stare de tihna, acestea fiind ideale pentru odihna, la fel ca modelele noastre de fotolii tip sezlong, cu care te contopesti sau in care poti sa te cuibaresti alaturi de persoana iubita, in fata semineului, invaluiti unul de celalalt si de respiratia focului.
Pentru tapiterie am ales materiale fine, frumoase, dar nepretentioase, sa nu transforme curatarea lor intr-un chin, pentru ca un fotoliu trebuie sa reziste mai mult decat rezisti tu tentatiei unui pahar cu vin, savurat in fata televizorului, sau a unei cesti de cafea care pateaza la fel de tare precum ii este aroma.
Alege un design clasic sau unul nonconformist, usor futurist, rotund, cu forme care creeaza senzația de fluiditate, la fel cum fotoliile cu aspect de tron si finisaje delicate lasa impresia de regalitate. Iar pentru un look natural, iti recomandam un model din ratan sau din bumbac si metal, perfecte pentru gradina sau terasa, dar aducand oricand un aer proaspat spatiului rece si inchis din casa.