• vin. mart. 31st, 2023

Set Rihanna RiRi pentru Femei – Apa de Parfum 100ml, Apa de Parfum 15ml, Apa de Parfum Roll-On 6ml

ByMagazin universal

feb. 21, 2023

Set Rihanna RiRi pentru Femei – Apa de Parfum 100ml, Apa de Parfum 15ml, Apa de Parfum Roll-On 6ml: set cadou pentru femei, ce contine urmatoarele produse:

Apa de Parfum Rihanna RiRi, 100ml: parfum feminin floral-fructat, stralucitor, jucaus si optimist, ce transpune in mijlocul unui taram exotic cu o atmosfera vibranta, plina de veselie si relaxare, datorita amestecului armonios de note de vanilie, rom si flori tropicale. Note de varf: rom, mandarina, coacaze, maracuja; note de mijloc: frezie, iasomie, floare de portocal, caprifoi; note de baza: lemn de santal, mosc, rasina benzoica, vanilie.

Apa de Parfum Rihanna RiRi, 15ml: aceeasi aroma inconfundabila cuprinsa in mod practic intr-un recipient cu pulverizator de dimensiuni reduse ce incape cu usurinta in poseta, pentru a te bucura oricand de aroma parfumului Rihanna RiRi.

Apa de Parfum Roll-On Rihanna RiRi, 6ml: aceeasi aroma inconfundabila cuprinsa in mod practic intr-un recipient roll-on de dimensiuni reduse ce incape cu usurinta in poseta, pentru a te bucura oricand de aroma parfumului Rihanna RiRi.

Cantitate: 1 set.

Brand: Rihanna

Set Rihanna RiRi pentru Femei – Apa de Parfum 100ml, Apa de Parfum 15ml, Apa de Parfum Roll-On 6ml